maladaptive daydreaming sendromuna sahibim😔
Hayal kurmayı severmisiniz? Aranızda insan psikolajisinden anlayan ya da maladaptive daydreaming sendromu olan var mı?

maladaptive daydreaming sendromuna sahibim😔
- Gizli Üye1 ayHocam sizde mi maladaptive daydreaming vardı? 😊 Maşallah bunda da aynıymış..0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Hepsini Göster Daha Az Göster
merhaba ben aslında çok aktiftim okul dershane her iki yerde de arkadaş gruplarım vardı sadece hayali gece uykuya dalarken kuruyordum ancak bu pandemi döneminde arttı tek bir hikaye ama başrol benim müzik dinleyerek evin içinde geziyorum hayal kuruyorum ancak sıkılıp bırakıyorum gün içinde 2 saat süreyle (hayalim 2 saat sürüyor) birkaç defa bunu yapıyorum ağlamıyorum gülmüyorum ama hayal kurmak küçüklüğümde vardı ancak günlük işlerimi aksatmıyodu ancak bu pandemi de arttı bir de üniversite sınavına çalışırken bir ara sıkılmıştım sonra azaltmıştım şizofren olmaktan çok korkuyorum ben de bu hastalık var mıdır
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
04- Kendi kendinize teşhis koymamışsınızdır umarım. Bu çok tatlı ve komik olurdu. Teşhis koyma yetkisine sahip birine görünseydiniz de zaten tedaviniz için gerekli şeyleri söylemiş olurdu.1|00|0
Aynı 10 tane belirtiye uyan 10 farklı hastalık çıkabilir. Öyle olmaz, hayatınızı değiştirebilecek bir şey bu, o yüzden birine görünmeniz gerekiyor. Google'dan teşhis koyup, internetten tanımadığınız ve psikoloji konusunda vasfı olmayan kişilerden öneri almayın. Daha cahilce bir şey düşünemezdim.
Psikolojik sorunlar adına onlarca kez araştırma yaptığım doğrudur ama gerekli diplomam olmadığı için bu konuda öneri vermem asıl kişilere hakaret etmiş olacağım anlamına geliyor. Benim size söyleyeceğim şeyler, daha önce oradan buradan okuduğum ve bildiğim şeylerden ibaret.
Neyse siz, sizin gibi kendine teşhis koymuşlarla devam edin. Benim diyeceklerim bu kadar. İyi günler :)
- Hayaller olmasa bu hayat çekilir mi? Kendini umutsuzluğa hapsetmeyi bırak.1|00|0
- Soran1 ay
Kendi karakterleriyle hikâye benzeri özellikleri ile canlı hayaller
Gerçek hayattaki olayların tetiklediği hayaller
Günlük yapılması gereken görevleri tamamlayamama
Gece uyumakta zorluk çekme
Hayal kurmaya devam etmek için arzu duyma
Hayal kurarken aynı hareketleri tekrar etme
Hayal kurarken yüz ifadeleri, jest mimik yapma
Hayal kurarken fısıldama ve konuşma
Uzun süre boyunca hayal kurma (saatlerce) gibi belirtiler gözlenmektedir. O zaman sen fazla boş kalıyorsun. Kendine bir iş bul ya da sevgili. İlacı bu, bunun dışında normale dönemezsin.
Yok be korkma. Yarın öbür gün bir sevgilin olur kendine bir meşgale bulursun düzelir. Peki agresif kızgın stresli tavır sergiliyor musun aile bireylerine anne abla kardeş vs. ?
Çok ciddiyim. Ablam da böyle oturduğu yerde, birşeyler düşünür dalıp dalıp giderken, gülerdi kendi kendine, annemle bana da çok agresif davranırdı. Birkaç yıl böyle devam etti. Anlam veremiyorduk. Kavga ediyorduk sürekli. Anneme daha fazla kızarak tavır sergilerdi. Sonunda araştırdık, bakımcı bir kadın var bizim buraya yakın. Ona gittik, kadın dedi size büyü yapılmış. Evin içinde eşyalardan pis kokular geliyor mu dedi evet dedik, evdeki 3 adet patigi evden atmamızı söyledi, o patikleri de teyzem vermişti bize o*rospu. Tabi biz o pis kokuları, fare ölüsü falan zannedip kıyafetlerin arasını içini hic kurcalamadik aklımızın ucundan bile geçmedi. Çok şükür 3 yıldır ablam normale döndü. Eskisi gibi davranmıyor. O kendi kendine gülmesi konuşması geçti.
- Evet ama sonradan üzülürüm ama yinede olsun0|00|0
- Biliyorum psikolji0|00|0
Hayal halisulasyona dönüşüyorsa uzmandan yardım al, eğer başlangıç asamasindaysan plasebo meditasyonuna otur
Zihnin düşünce gücüyle kendini iyileştirmesi, bunu hayal ederek yaparız ve bir çok başarısı görülmüştür ve sen ateşe ateşle karşılık vereceksin hayal ederek ve dusunce gucuyle kendini bu durumdan beraat etceksin
Youtube yönlendirme bulabilirsin veya bazı özel frekanslar yayan seslerle meditasyon yap iyi geldiğinde teşekkür etceksin bana ☺
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşü