Çok kararsız kaldığım çok fazla düşünüp ama bı sonuca varamadıgim bı durumun içindeyim Yardımcı Olursanız Sevinirim Sizi sevenlemi bir hayat Kurarsınız Yoksa sizin Sevdiğiniz Biriyle mı bir hayat Kurardiniz..
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11İmkanım varsa karşılıklı duygu besledigim biriyle olurum.
Ama yalnızlık tatli şu an ikisini de istemem
Evet yanlizlik çok çok güzel aliskin dglm bu kadar yıkıma yani herkese kapatsam mı içimi bilmiyorum
Bu sizin kendinizi tanımanızla pişman olmayacağınız bir karar vermeniz lazım
Ben kendimi tamamen kapattım ve hala pişman değilim
Haklısınız işte şu an o kararı veremeyecek kadar çaresiz hissediyorum kendimi
Bir kağıda eksi artılarin olduğu bir kağıt yazıp karar vermeyi deneyin
Tamam çok saolun
Yanlış düşünüyorsun kimseyi cepte sanmıyorum o düşünce hiç aklımda olmadı giden gidebilir ben senelerdir yanlız yaşıyorum yine yaşarım sorun yok sadece iki tarafada değer veriyorum sakın yanlış anlaşılmasın aldatılma vs değil asla kimseyi aldatmadim çok sevdiğim kişi aldattı beni ama ben yine yanlış yapmadım ama bırakmıyorda beni hala aslında karışık yani iki ucu boklu deynek seviyorum diyo ama çok kötü davraniyo çok fazla kötü davraniyo anlamış dglm 1 sene surdurdum ilişkiyi ama mesafeliydik o askerdi bende memurum başka şehirde yaşıyorum yani oda aslında benim yaşadığım şehirde doğmuş büyümüş ama görev icabı başka yerde uzakta oluncada aldatıldım beni sevenin sevdiğinden çok sonradan haberim oldu. Ciddi olduğundan bana karşı ciddi düşünceleri olduğunu sonradan öğrendim yani kimseyi cepte sanmadim aslında