kskejsjsjskkskdjdjejej

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benimki yanımda içinde çok dram var bir sonraki sayfaya arkadaşım olucak Ece çikolatamı yemişdi yazmışım kskskdjdjdjjdk😂😂
benim hoşuma gidiyor okuyan farklı insanlardan mailler gelmesi de mutlu ediyor gelecek için zaman kapsülü gibi
Yaa kilitli günlük abim okumasın diye bundan almıştım kilidini bir şekilde kırıp okumuştu günlüğümü. Akraba sorunsalı hepimizde var anne dolduruşuna geliyoruz küçükken 😂😂
Haha ben saklardım herkesten, yok ben dolduruşa gelmezdim gerçekten sevmiyorlardı bizi 😂
Abim bana salak diyordu bende salak ne demiştim o da demişti ki salak seni seviyorum demek bende Öğretmetmene gidip salak salak demiştim masumdum bir zamanlarkskejsjdjekekkekdkdjej
Harbii ihadhzhshdhs beyaz saray ne ayak agaaa Amerikada mı veletliğini geçirdin sen haaa
😂😂😂bi sayfaya da abim olucak velet yazmışım ya birde ben neden edirne sağlik ocağını gezmişim aw sanki belediye başkanıyum skkekdjdkdkdjdjjdje
Heeee izledim baya güzel
Konusunu"Monte kristo Kontu"'ndan dızlamışlar
Bak kültürlü erkeğim he de bu işe
Hoooopp
Abbsbxbsbbbzbzbsbsb
😂😂Hayır aşko emire çeksin biraz da utkuya çeksin birazda sana çeksin offf yerüm üçlü kombo 👌🏻
zaten ona yazmış gibisin selam diye başlamışsın 😂😂😂sanki günlük değilde mektup gibi sjsjssj
Benimde vardı. Demekki yalnız değilmişim oley beee.. Bir aralar kafayı yedim sanıyordum..
Ya benim hayali sevgilim bile var eski manitamdan ayrıldıktan sonra tanıştık kendisi ile 😂😂😂 arada beraber çay içiüyüzzz
Abla valla sen aşmışsın bizi.. Ama benim sanki yardımcımmış gibi konuşurdum ben onunla. İron Man ve Jarvis ilişkisi gibi bir ilişki vardı aramizda. Ve hala var hdjdhdjxjxjxj
memlekette bi kutum var ergenlikten kalma işte mektuplar anılar falan var ya baya şey :D :D
Bir nişan da gittik neyse , Edirne de sağlık ocağını gezdik neyse eve gelirken... Hshzhhzhzbzhz bir şey anlatıcak ama hevesi kaçıyor sürekli aşırı tripli hzbxbx
😂😂😂 hayır birde ben neden edirnede sağlik ocağını gezmişi mmsksksjsjjsjs acaba belediye başkanı falan mıydım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş