Yıllardır hep böyleyim. Hiç çevrem, arkadaşları olmadı. Dışarı çıkasım gelmiyor, bulunduğum mahalleyi de sevmiyorum. Her yer kalabalık oldu insan doldu. Buralardaki insanlardan mı bilmiyorum ama bu sorununun üstesinden nasıl gelebilirim?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Öyle bir çözümün mantıklı olacağını sanmıyorum. Piskoloji de söz konusu bence.
Peki şu an nasılsın değişen ne
Ben duruyorum ayni değişmedim
Lan kddkjdjxjsijdi
😂
Knka asosyalim işte hem de aşırı
Bende ama benim ki zorunluluktan
Neden ki
İşsizim param yok 😂
Bende öyleyim, iş arıyorum öyle. Bir yandan da baskı var okumam için. Nasıl yapıcam bilmiyorum
İş yok ya her yer kapalı olduğu zaman da yetmiyordu gerçi damlıyodu 😂bi yandan okuyorum bende açıktan sonumuz ne olcak bilmiyorum
Liseye mi gidiyorsun, kaçıncı sınıf?
Üniversiteye gidiyorum 3 yılım kaldı bitirmeye
Bende yks ye çalışıyorum. Pek ümidim yok gibi kpss desen o da seneye artık. 2020 kpss sonradan haberim oldu ama geç kaldım işte. Bu kadar önemli sınav olduğunu bilsem önceden girerdim
Ona bende giricektim sorunlardan dolayı kaynadı gerçi girsem ne olcak 80 alan bile doğru düzgün iş bulup atanamıyo
O işi bende anlamiyorum. Neden öyle ki. Aga kimse bizi düşünmüyor. Ama lafa gelince okuyun demesi kolay
Eskidendi oku iş bulursun devri hatta lise mezunu olsan yeterliydi şimdi üni mezunu olsan da asgari ücret veriyolar artık ya polis, Uzman, Subay veya bekçi olursan kurtarırsın
Benimde öyle yerlere giresim var da peder izin vermiyor aga. Başka yerlere atanırsın diyor. Yanlarında kalmamı istiyor
Sakın dinleme ilerde çok pişman olursun artık doyduğun yer senin evin bu devirde
Onu anlamıyor işte.
Yav boşver babanı kaç yaşında adamsın eski insanlar eski kafalı oluyo zaten baştaki hükümetin hala başta kalması da bu yüzden
Ailem bana hiç inanmaz ki. Hangi işe kalkışırsam kalkışıyım sen yapamazsın, seni ezerler, başkasının işinde çalışamazsın gibi şeyler söylüyorlar hep. Bunların yüzünden de asosyalliğim var
Hiç özgüvenim kalmadı
Oğlum boşver takma bak böyle ileriye dönük adım atamazsın byCılız diye bir herif var burda o da yıllardır evde 31 yaşında adam askerden sonra bi kapanmış eve çıkamıyo
Allah allah, kötü bi durum ya. Hayır yani dışarı çıkıcaz, çalışacaz gerekirse tayin çıkacak ama sonuçta insan tanıyıcaz, hayatı öğreneceğiz. Doğru değil mi?
Aynen kendini kapatma git cafeye çay söyle iç takıl masa numaranı söyle hesabı öde çık ya da adisyon koyarlar masana onu götürürsün ödersim hesabı büyütme gözünde
Konuyu hesap ödemeyle kapatman güzel olmuş 😄
Çünkü sorunu genelde o işte görüyolar çekinik insanlar nasıl olur diye ondan dedim 😂
Eyvallah Kral 😂👍👍
Hayatımda hiç kafeye gitmedim
Tek başıma gitsem benim için iyi olacağını sanmıyorum
En azından çıkıp bir bankta otur insanları izle çevreyi izle çekinebileceğin bir durum yok herkes yapabiliyor sende yapabilirsin
Tşkr ederim ama işte yalnızken yapasım gelmiyor
Saatlerce yuru iyi gelicektir