Bu dünyada hissettiklerimiz bizim ne kadar mutlu ya da ne kadar hüzünlü olduğumuzu tanımlar. Kimisi için hisler önemsizdir ve insanlara ya da duygulara karşı gerçek hislerini göstermek istemez. Bunun zayıflık olduğunu düşünenler çokça var.
Bazen, yeni doğmuş bir bebeği, bazen yavru bir kediyi kucaklamak dünyanın en güzel hissiyatı olabilir.
Bazen ise, çok çalışıp kazanılan güzel bir üniversite, üzerinde çok uğraşılmış güzel bir resmin alkışlanması ve içimizde oluşan gurur. Hatta bazen yağmurlu bir günde elimizde en sevdiğimiz bir kitap ve bir fincan sıcak çikolata bile bizim için dünyanım en güzel hissiyatı olabilir.
Peki size göre, dünyanın en güzel hissiyatı nedir?
hiçyolcusu | Kişilik & Karakter konusunda 431 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Huzuru bulduğum ve tattığım her an bana o güzel hissiyatları veriyor. Sevdiğim insanlarla güzel bir muhabbet, kitaplarımın arasına gömülmüş olduğum bir zaman dilimi, günün yorgunluğunu bir fincan kahveyle çıkardığım an...
Ama benim için en önemli ve güzel şey, maneviyatı hissettiğim o ânlardır. Hûşûyu kalbimde hissettiğimde, gözümde dünya küçülüyor ve bu bana tarif edilemez bir mutluluk veriyor...
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
Saglamkoc | Kişilik & Karakter konusunda 322 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hissettiğim en güzel, hissiyatlar: 1-) 2005 yılında iken (6yaşındayım) bir kar yağmıştı, o karda oynamak. 2-) 2018 yılında yurttayım, pencereden bakıyorum ve yağan yağmuru izliyorum. 3-) Güneşli geçen bir günün akşamında sahilde oturup, arkadaşlar ile sohbet edip; içki içmek. Demek ki doğa ve hava olaylarına göre hissiyat oluyor bende :)
Geceleri çalıştığım için uzunca süredir çocuklarımla uyuyamıyorum. Gündüz de uyumak zorunda kaldığım için zaman zaman onlarla iletişim kuramıyorum.
Bana göre en harika hissi, onların arasına girip kollarıma almak. Kokularını çeke çeke uykuya dalmak. Hele küçük olan iyice sokulup göğsüme kıvrılıp uyuyor ya.. Bunun hiçbir karşılığı olamaz benim için.
Başarmak! Kesinlikle emek verip çaba sarf ettiğimde elde ettiğim başarı bana büyük keyif veriyor☺️
1|7
0|0
denis77 | Kişilik & Karakter konusunda 144 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
şu an tek olmak istediğim durum; İstanbul dan uzak bir dağ evi baktığın zaman ucu bucağı yok, yanımda sevdiğim kalbime huzur veren insan elimde bir kahve sıcacık bir sohbet..
1|0
0|0
kdrogz34 | Kişilik & Karakter konusunda 91 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Sevdiğim kişinin gülüşü bana en güzel hissiyatı verir
1|0
0|0
Mandarinia | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Saygıyla, tutkuyla, şehvetle, derin bir bağlılıkla, anlayışla her zerrenle sevilmek.
1|0
0|0
Cailleach | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Kızımla gülmek 😀 onunla eğlenmek kadar iyi bir his olamaz
1|0
0|0
aerolite | Kişilik & Karakter konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Özgürlük, çok arzuladiginiz biriyle ilk sevisme.. vs
1|0
0|0
Ehlivukuf | Kişilik & Karakter konusunda 12,4b görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşü