Tanımadığınız biri sizi arayıp "Dertleşmek istiyorum, dinlemek ister misin?" derse tepkiniz ne olur?
54
24
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşleri
venustheplanet | Kişilik & Karakter konusunda 261 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Yani benim kendi sertlerim başımdan askin olduğu için dinlemem büyük ihtimal. Ama yani çoğunlukla o an ki mooduma bağlı. Dert dinleme modundaysam belki dinleyebilirim. Ama yüksek ihtimal yine kendin çok daha dertli olacağım için birde başka, hele ki hiç tanimadigim insanların dertlerini dinleyemem. Daha önce eylül diye biriyle tanışıp durduk yere hiç tanımadığım bi kızla dertlesmiştim. O bana sorunlarını anlatmış ben ona sorunlarımı anlatmıştım. Çok iyi gelmişti ama günümüzde bu bu kadar rahat bisey değil sanki. Çünkü sonrasında basımıza dert olabilecek birsuru durum var. Yani ben kendimce böyle düşünüyorum.
0|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Congruent | Kişilik & Karakter konusunda 798 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Telefonu suratına kapatırdım. Tanımadığım biriyle dertleşemem. O anlatacak, ben dinleyecek olsam bile durum değişmiyor. Bir yabancı sonuçta...
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Tepki vermem direk yüzüne kapatırım numarayı engellerim. Ben dert bacısı değilim hele tanımadığım birinin derdini dinleyemem fenalık gelir bana.
0|1
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Benim dertlerim bana yeter diyerek suratına kapatırım.
0|2
0|0
_ΛqresiF_ | Kişilik & Karakter konusunda 6b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
dinlemem.
0|1
0|0
Karamelaaaa | Kişilik & Karakter konusunda 276 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Dinlerdim sapitmadigi sürece 😉😄 üstüne bı de ben anlatırdım derdimi bı bakmışsın kankacan olmuşuz 😂😂😂
0|2
0|0
kediama173cm | Kişilik & Karakter konusunda 153 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Dinlemem üstelik bir daha ararsa ses kaydına alıp polise gideceğimi söyler telefonu kapatırım. Altından ne çıkacağını nereden bilebiliriz başımıza durduk yere bela almaya gerek yok
0|2
0|0
Neveaşıkbiri | Kişilik & Karakter konusunda 655 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Tanidigim biri dediginde bile dinlemiyorum dert benden öte dursun
En İyi Kız Görüşleri