yavas yavas sira sira ezberle, bir sirayi tam ogren sonra diger siraya gec. Dualari nicin bu kadar ezberlemek istiyorsun peki, yanlis anlama bende namazinda olan birisiyim sadece merak ettim boyle birden hepsini ezberlemek istiyom ve dua ezberlemem gerek cok sey var yazinca...
0|0
0|0
Soran
1 ay
Ya namaz kıliyrodum namazda duş az okuyorum bide bne İslami dinile yasiyorum yurtlara su bu gittim ilerde ezberlemek sıkıntı olmasın işte gece gündüz tesbih çekip ne bilim
Soran
1 ay
Yurda baslaidm istersem 2 ayda biterdi 3 aydır subahaneke çalış diyroslr oda küçüklüğümden beri biliyorum
Görüş sahibi
1 ay
Bende gitti kuran kurslara kucukken ne ogrendiysem orda ogrendim ama bir cogunu da unuttum yarim yamalak aklimda falan
caramelizekaramel | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kağıda bakarak oku uykunu aldığın zaman ama hepsini bir günde ezberleyeceğim diye şartlandırma kendini.
0|0
0|0
erdem4747 | Kişilik & Karakter konusunda 73 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Bir duayı parçalar böl Önce bir cümle sonra ıkı cümle ezberle daha sonra da böyle devam et ekleye ekleye
0|0
0|0
Soran
1 ay
Öyle yapıyorum
jimmycelvin | Kişilik & Karakter konusunda 241 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34Ya namaz kıliyrodum namazda duş az okuyorum bide bne İslami dinile yasiyorum yurtlara su bu gittim ilerde ezberlemek sıkıntı olmasın işte gece gündüz tesbih çekip ne bilim
Yurda baslaidm istersem 2 ayda biterdi 3 aydır subahaneke çalış diyroslr oda küçüklüğümden beri biliyorum
Bende gitti kuran kurslara kucukken ne ogrendiysem orda ogrendim ama bir cogunu da unuttum yarim yamalak aklimda falan
Önce bir cümle sonra ıkı cümle ezberle daha sonra da böyle devam et ekleye ekleye
Öyle yapıyorum
Ama obur boyu mu
Evet 7 yaşından beri çekiyorum bu migreni geçecek birsey degil gibi
Öyle yapım bende acele ediyorum bu yıl bitsin diyorum gelecekte başka şeyler uğrasim diyorum bakalım daha çok şeyler var ogrennemem gereken
Sağlığın her seyin önünde.
Ne dua mii
Düzenli uyku
Oda doğru ins uykum düzenli olur pazaretesinden sonra