AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ruh eşine inanırım çünkü hiç bir ilişki mükemmel değildir, hiç kimse de öyle. Ancak ruh eşinizle olan bağınız kolay kolay kopamayacak kadar güçlüdür. Normal şartlarda asla katlanamayacağınız şeyler ruh eşinizde kesinlikle kafaya takmadığınız, hatta görmediğiniz şeyler haline gelebilir o yüzden asla inanmıyorum, asla olmaz gibi düşünmemek gerekiyor bu hayatta her şey olma ihtimali var.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
yesilkedim | Kişilik & Karakter konusunda 217 görüş paylaştı.
Xper 1
1 ay
İnaniyorum.
kosulsuz sevgi ve saygisi olmali bana. aradaki heyecan hep canlı kalsin. , anlik heyecanlar yasanabilmeli, goz temasi ile anlasabilmeliyiz. susmak gerektiginde susulmali, yalnız kalinacaksa kalinmali.
erkek mutlu oldugunda kadınını yuceltir ki tamamen arzudan var olmus bir türden bahsediyoruz futbolda, sekste ve hatta araba ilgisi de tutku barındırır bu yuzden evlilikte de var olma sebebini gerceklestirmesi gerekir bu türün. bunun sağlanması yine tutkunun ne kadar canli tutulduguna gore farklılık gosterir. bunlara dikkat edilsin isterim... beklentim bunlar yani.
0|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Gizli Üye
1 ay
Ruhu olmayanlar ruh eşi arar durur. Bulamayınca da palavra yok der. Ruhu olan , kendi ruhuna değer veren ruh eşini bulunca ona da aynı değeri verir, bir ruh iki beden de gibi. İnsan önce ruhu var mı ona baksın sonra eşini bulunca doğru mu yalnışmı anlar. Corap misali teki sendedir. Ne renk ne şekil olduğunu bilirsen ona göre eşini de bulmak kolay olur.
Suskunbiradam | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ruh eşinin insanı tamamlaması gerektiğini düşünüyorum, inanırım ama herkes gerçekten ruh eşini bulamıyor ne yazık ki. Herkes kafa dengi, kendini anlayan ve beraber mutlu olabileceği birini arar ama bulamaz. Kişi ya yeterli çabayı göstermiyordur o kişiyi bulmada ya da nasibinde yoktur ama sonuç olarak herkesin ruh eşi olsa bile herkes onunla bir araya gelemez, hayat şartları..
1|0
0|0
superpsikolog | Kişilik & Karakter konusunda 10,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ruhları puzzle gibi düşünüyorum. Tabiki birbirini tamamlayan ruhlar vardır. Benim eksiklerimi tamamlayacak ve kendindeki eksikleri benimle tamamlayabileceğine inanan kişi benim ruh eşimdir.
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Ruh eşi diye birşey yoktur kadının yavşadığı iri cüzdanlı para babası vardır.
0|0
1|0
Rascoln36 | Kişilik & Karakter konusunda 16,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ruh eşim nerdesin la gel bul beni
1|0
0|0
HesapsızHayat | Kişilik & Karakter konusunda 979 görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş