Bu zamana kadar başak burcu kadınından başka hayatıma kimse girmedi. Onlarda gayrı sayılır anılar bıraktı ve hepsinin önünde saygı ile eğiliyorum diyeceğim hemen egom depreşiuor, başımı kaldırıyorum.. Diğer taraftan kova, aman Allah' ım her şeyi bilen, eğlenceli ama nerede ne yapacağını bilmeyen renkli, bazen mat, ben yaparım havası.. Hele şu, ikizler aman aman yemin ederim Bipolar desem yeridir. Ne yaptığı belli ne ettiği.. Bir şöyle bir böyle ama zeki mi zeki.. Capcanlı.. Aslan burcuyum ve bundan sonra kendi burcum ile anlaşıyorum. Tüm burç insanlarını seviyorum bu arada. Yukarıda ikizler burcu ve Başak burcu için dediklerim tamamen gerçektir. 😃 Mümkünse benden uzak dursunlar reel hayatımda.
Hele şu, ikizler aman aman yemin ederim Bipolar desem yeridir. Ne yaptığı belli ne ettiği.. Bir şöyle bir böyle ama zeki mi zeki.. Capcanlı.. beni tatif etmiş 😂
Koç çünkü benim burcum ben kendimden illallah ettim sorduğunuzu soruya bakın yakında bu soru gelirse şaşırmayın kadınlar erkek donu giyer mi diye ben bekliyom ama belkide sordular her bok bekliyom valla akıl sağlığım gitti böyle boş sorulardan yok bundan illallah ettinmi yok şundan illallah ettin mi sizin kavga etmeniz birbirinizden nefret etmenizin sebebi çok değilmi çünkü birbirinize saygı göstermiyonuz birbirinizi dinlemiyonuz o onun yaptığını yapmaz bu bunun yaptığını yapmaz bu bu. gitmez bu buraya gider böyle olursa hiç bir bok düzelmez hayatta dünyada düzelmez inatçılık yapmayın birbirinizi dinleyin ortak kararlar alın bu ne arkadaş yeni evlenen bir çift bile. ayriliyor ya evlilik çocuk oyuncağı değildir ya az mantıklı düşünün düşünemiyorsaniz evlenmeyin sonra ben bu burca hakkımı helal etmem bu burcu sevmem siz neyin kafasındasiniz kullandığın şeyin adını banada verin ya
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
İkizler değişken ruh hallerinden insanı illallah ettiriyor. Koç egoistliği ve inatçılığı hayattan bezdirir inatçı kişilerden haz etmem. Balık ağlak duygusal bir yapısı var o tarz kişilerden haz etmiyorum.
1|0
0|0
BlueCupcake | Kişilik & Karakter konusunda 3,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Eskiden kova derdim kovayı saldım şimdi yay burcu dengesizi ile uğraşıyorum. :D
2|0
1|0
Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 3,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Oğlak oğlak oğlak Ayy allahım sen düşürme 🥺
3|1
1|0
Gizli Üye
1 ay
WARNİNG : ❗❗⛔❗❗BaşŞşak ❗❗⛔❗❗
🔸 Çok masum görünür... 🔸 Ama fena sinsidir... 🔸 Hayatını sadece LİDER odaklı yaşar... 🔸 BAŞARI için satmayacağı değer yoktur... 🔸 Aşk, Sevgili ve Evliliği bile diğer insanların gerisinde kalmamak için yaşar...
Canımız yandı, bir daha tövbe. Bu konuda tekim sanıyordum öyle değilmiş 🙏😘🌹
MehmeTD3333 | Kişilik & Karakter konusunda 327 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Arkama bakmadan yalın ayak kaçacağım burç koç kadını, uzak durmam gereken aslan, balık fedakar deriz ama kadını hiç öyle değil ölüyorum desem işine gelmezse 1 damla su vermez. ikizler zamana bıraktıkça da bırakır bi bakarsın ömür biter başak oranı temizle buranı temizle her tanıdığına yılışır aşırı konuşur simetri hastası olurlar.
2|0
0|0
Cherry-Blossom | Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Beni en çok yıldıran aslan burcu bir kızdı. Erkekleri kötü değil ama aslan burcu kızlarını sevmiyorum.
Wosty | Kişilik & Karakter konusunda 866 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Su gorseldeki kizdan ettim mesela, dizinin ikinci sezonu da xook sikiciydi. Yazik oldu net paketime. Senin sordugun sorunun derinligine gelince de, toprak gruplari ile asla ama asla anlasamam. Benden cook ama cook uzak dursunlar..!
1|0
0|0
Need4Read | Kişilik & Karakter konusunda 649 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Başak burçları hayattan bezdirdi beni. Mümkünse kadını da erkeği de bir milyon km uzak olsunlar benden!
oğlağa her şeyi diyebiliriniz ama şerefsiz asla. zira hayatınızda görüp görebileceğiniz en insani ve güvenilir insanların burcudur. bakın ben mesela. güven saçıyorum etrafıma.
adam gibi adam işte. aslan burcuyla oğlak burcu sadece ve sadece arkadaş olabilirler. sen oğlağı yönetemezsin o seni yönetmeyle uğraşmak istemez. istese yönetir :D oğlakla oğlak iyi anlaşır sonuçta. biz dediğin gibi marstanız bu dünya için fazlayız uzaylıyız. üstün özelliklerle donatılmışız :P
Akrep burçlarıyla anlaşıyorum (terazi) ama egoları ve huysuzlukları tam bir illet. Bir de koçlar çok sevimli, neşeli ama aymı zamanda sinir bozucu dengesizler.
@Need4Read kesinlikle kardeşim :) çok takıntılı insanlar ve nasıl bir insanlar anlamış değilim ben kova burcuyum bende çok iyi sayılmam ama bunlar eline bomba verip mayın tarlasına süresim geliyor :D :D
@Need4Read benim bi kız arkadaşım vardı aslan kı tam işte bi şey oluyor mesela insagramda bi kız fotoğrafımı beğeniyor ya da biri takip ediyo tam kavga edecek ben lafı değiştriyorum 5 dakika sonra biz bununla el ele ya da yatakta :D :D sen şeytansın beni sarhoş edip diceğim şeyi unutturuyorsun diyodu :D :D
@Need4Read bilmiyorum ben kimsenin burcun sormam ama genelde hep öyle oluyo ama konuşuyoruz sonra numaralaşıyoruz 1 hafta geçiyor işte aramalar falan sonunda sende bir şey var sana bağlanıyoruma dönüyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş