Selâm. Bazen hiç beklemedigimiz kisisilerin yalanlarını yakaliyoruz ve bu kesinlikle çok rahatsız edici bir durum. Tepkiniz ne oluyor size yalan söylenince?
2. sans veriyorum
A seç
Silerim
B seç
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
KızımErkeğimLütfen yaşını seç
Güncellemeler:
1 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🤍🎈
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Yalan söyleyen kişinin yalan söyleme potansiyeli olduğunu öğrenmiş olurum ve 2. şans veririm çünkü herkesı hayattan çok çabuk silemeyiz hele hayatımızda büyük bir yeri olan kişileri silmek zordur. Sadece eskisi gibi gözümde değeri kalmaz çünkü bir yalan diğer yalanların da geleceğinin getirisidir. Yalanlar kişinin ve benim boyumu geçtiği vakit hayatımdaki yeri önemi kalmaz biter her zaman yalan söylerse.
Yalanını yakaladığın, duyduğum biri için hiçbir güveneceğim nokta kalmaz artık. Ona sürekli şüphe ile bakmama sebep olur ve hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Tabi bu yalanın dayanağı çok zaruri bir durum değilse. Bende ne yazık ki şüphe ile yaşayamayan biriyim. İletişimimiz muhtemelen en kısa zamanda kesilir o kişi ile.
2|0
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4,7b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Siliyorum çünkü soğuyorum. Bir daha güvenemiyorum ve sevemiyorum o insanı.
1|0
0|0
BlueCupcake | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ne konuda yalan söylendiğine bağlı mühim birşey ise saniye bile tutmam silerim öyle insanları.
1|0
0|0
sağduyulu1691 | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Herkes için 2. şans vardır... Yalanın; neye, nasıl, ne şekilde, önemi, zaruretten mi, olduğu da önemli... Sürekli olup olmadığı... Yalan söyleyenin, yakının olup-olmaması da ayrı bir detay... Tabiî yalanın, güven yaralayıcı bir özelliğini de yabana atmamak gerekiyor...
0|0
0|0
BEYKOZ_LU | Kişilik & Karakter konusunda 179 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
yalan :) insanlardan nefret etmemi sağlayan en büyük etken. yalanın 2. şansı olmaz bir kere yalan konuşan tekrar konuşur sen ne anlatırsan anlat... ben insanlara sonsuz güvenirim taaa ki ilk yalanlarını yakalayana kadar ve yalan dediğin şey de hemen ortaya çıkar :) çabalamaya gerek bile yok :)
1|0
0|0
Kravat_takan_adam | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Herkes 2. bir şansı hak eder bu yüzden şans veriyorum. Tabi yalanın hangi niyetle ve nasıl söylendiğine de bakarım.
2|0
0|0
aerolite | Kişilik & Karakter konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Herkesin 2. şansa hakkı vardir. Yakın zamanda üst uste birkaç yalanını yakaladığım arkadaşımla alakayi kestim. Hatta itiraf edip özür diler diye yalan söylediği konuyu tekrar sordum. Ama tekrar yalan söyledi.
1|0
0|0
AdanaLiii_ks | Kişilik & Karakter konusunda 900 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İkinci şansı veriyorum sonra gidişata bakıp yoluma devam ediyorum.
Yalanı ilk farkettiğimde karşı tarafa hissettirmiyorum gözlemliyorum her kim olursa olsun. 😉
1|0
0|0
Shine_star | Kişilik & Karakter konusunda 113 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Insanız hepimiz hata yapıyoruz insan ikinci veya 3 şansı hak eder bence Bizlerde yapıyoruz sonuçta Ama bu kadar şansa rağmen hala aynı şeyi tekrar ediyorsun O zaman resti çekersin
1|0
0|0
redalert_7 | Kişilik & Karakter konusunda 220 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Silerim...
Ama. komple hayatımdan değil... Güven konusunda, yakın muhabbet konusunda, arkadaşlık, dostluk hepsi biter sadece merhaba hal hatır...
1|0
0|0
musa35izmr | Kişilik & Karakter konusunda 72 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
2 ci ve son şans verebilirim onunla güzelce konuşurum yalan çünkü yalar gider insanın ömrünü harbi olmak gerek 👍😉
2|0
0|0
aimPediatrician | Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İkinci şansı veririm ama sürekli deneme sürümü olarak kalır eğer ikinci şansıda yakarsa bittin gözün aydın bittin helal olsun 😂
1|0
0|0
theİlbey | Kişilik & Karakter konusunda 96 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Şans veririm,
Eğer devam ederse biter, istenmeyen insan olarak ilan ederim bütün diplomatik ilişkilerimi anında keserim... :)
Sebebini öğrenirim geçerli bir sebebi vardır belki her insan elbet yalan söylemek zorunda kalmıştır ekstra yapanları demiyorum zorunda kalanlardan bahsediyorum işte onu affederim 2. şansı veririm ama birdaha dürüst olmasını söylerim yani
Çünkü hepimizin yalanları olmuştur bu hayatta hayır olmadı diyen yalan söyler hatasız kul olmaz her insan hayatında ha büyük ha küçük yalan söylemek zorunda kalmıştır önemli olan birdaha söylememek
içinde bulunduğum duruma ve kişiye göre değişir böyle bir durumda karşımdakinin insan olduğunu unutmam bundan dolayı 2. şansı veririm ama eskisi gibi olmam
Aslında bana yalan söylemek zor hatta omkansız ben kimseye güzenmem sadece 10 yıl ve 10 yıldan fazla tanıdığım ve bana yalan söylemeyen kişilere güzenirim onlarda yalan söylerse silerim
En İyi Kız Görüşleri