Bir insanı kusurlarına rağmen sevebilecek kalbe sahip misin?
7
5
Görüşünü yaz
Kapat
En İyi Kız Görüşleri
hiçyolcusu | Kişilik & Karakter konusunda 444 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Şu dünya hayatında hiçbirimiz kusursuz değiliz. Elbetteki karşımızdaki kişiden de tamamen kusursuz olmasını bekleyemeyiz.
Ama kusurun da bir derecesi vardır. Kişiye, çevresine ve ikili ilişkilere zarar veren bir kusur var ise ortada ve kişi bu kusurunu törpülemeye çalışmıyorsa, o kişinin yanında kimse barınamaz. Fakat kendini her daim iyiye yöneltmeye gayret eden, kusurlarının farkında olan kişiyi de severim. Ona elimden geldiğince yardım ederim ve kusurlarını da yüzüne vurmam. Yüce gönüllü olmaya gayret ederim.
Bir insanı kusurlarına rağmen seviyorsan ya aşıksındır ya da Anne ve Babasındır, sadece bu güçlü bağlar insanı kusursuzlaştırır, bana gelirsek ise benim sevdiğim insan sayısı azdır sevdiklerim ise büyük sayılabilecek yanlışlar yapmadığı sürece kusurlarını görmezden gelirim.
Bir insanın kusurlarını görmezden gelebilirim ama bir insanı asla ama " her şeye rağmen" diye başlayan kelimeler ile sevmem. Hepimiz biraz eksik biraz farklı yaratıldık..
Onlarda olan ama bizde olmayan ile.. Bizde olan ama onlarda olmayan ile.. Bir bütün olmaya geldik.. Sanırım evet, bir insanı olduğu gibi saklayacak, koruyacak ve kollayacak hikmete sahibim.
1|1
0|0
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Su dünyada kusursuz ve dört dörtlük bir insan yoktur. Herkes herkesi kusurları ile sever ve kabul etmeye çalışır.
çok klişe belki ama yani hangimiz kusursusuz ki? hepimizin kusurları var. bence burada önemli nokta kusurların senin çizgilerini aşıp aşmadığı. yani herkesin kendisine göre bir çizgisi vardır. bu noktada bir ikileme düşülebilir. ama onun dışında sorun olmaz. hataları kabul etmek ya da değiştirmek de şöyle; eğer cidden hata olduğunu düşünüyorsam cidden hata dedim çünkü hani fikir ve tarz meselesi bir konuysa saygı duyulabilir ama cidden hata olduğunu düşünüyorsam bunu onunla açık açık konuşurum. eğer değişirse güzel zaten ama değişmezse de bu noktada sevgimin boyutu önemli oluyor. eğer çok seviyorsam bilmiyorum kabullenebilirim de. ama durum her kişiye ve her duruma göre şekilleniyor soru çok genel ve net bir cevabı da yok aslında.
1|1
0|0
Kravat_takan_adam | Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Evet ve seviyorum da zira birini sevdiğinde beyin onun kusurlarını asla görmez hatta kusurları bile insana çekici gelir. Zaten gerçekten sevmek demek onu kusurlarıyla ya da kötü yanları olsa bile sevmek demektir. Ayrıca hiçbir insan kusursuz ve mükemmel değildir, bunu unutmamakta fayda var.
1|1
0|0
The_Quile | Kişilik & Karakter konusunda 294 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Herkesin küçük büyük kusurları var, insanları kusurlarıyla kabul edip sevemeyeceksek kimseyi de gerçekten sevemeyecegiz demektir 🤷♀️
0|1
0|0
27Tsd | Kişilik & Karakter konusunda 329 görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşleri