beton_kafa13 | Kişilik & Karakter konusunda 659 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Her şeye tamam he diyebiliyorum ama hem defalarca neden diye sorup hem de verdiğim cevaba ikna olmayan insanlara tahammül edemiyorum. Cevap veriyorum beğenmiyor tekrar soruyor
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
1 ay
Buna bende tahammül edemem illa kafasındaki cevabı bekliyor onu nerden bilelim biz.
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
İnatçılık kesinlikle inatçı insanlara katlanamıyorum sabrımı zorluyorlar tahammül seviyem kalmadı ve bir de algılama problemi olan kişilere bir şey anlatmaktan bıktım.
Benim tahammü sınırlarımı aşan şey ilk sırada ısrardır. Evet; bişeyi ısrar etmek, yemek olur, biyere gitmek olur, sevmediğim bişeyi kabul ettirmek olur... değişir konu yani. Israr benim tahammülümü aşar. Diğer konu ise yalandır. Yalan söylendiği an tahammül sınırlarımı aşar, özgürlüğüme karışılması müdahale edilmesi hayatıma, bunlarda çekemeyeceğim konulardır.
1|0
0|0
Asmha | Kişilik & Karakter konusunda 142 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Haksız itham, yanlış anlaşılmak... Sınırımı aşmak derken de en fazla samimiyeti keserim. Yine selam veririm yok saymam yani🌺
2|1
0|0
SunPower | Kişilik & Karakter konusunda 208 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Küfür edilmesine dayanamıyorum. Sırf bu sebepten 23 Şubatta mahkemem var. Adamın birini bayağı bir eskittim. Anneme küfür etmişti. Bacağı, kolu, burnu kırılmış. Bakalım ne olacak... :D
1|0
0|0
FragileDreams | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İftira atılırsa, ya da ne bileyim yapmadığım, söylemediğim bir şey için yargılanırsam. Haksızlığa gelemeyen bir yapım var
1|0
0|0
jonywick | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hakarete karşı tahammülüm yok asla. Kişilik haklarıma, kişiliğime yapılan saldırı karşısında sessiz kalamam. Kim olursa olsun farketmez.
1|0
0|0
27Tsd | Kişilik & Karakter konusunda 329 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Gürültülü telefon konuşmaları beni tahammülsüzleştiriyor.
1|0
0|0
niqiplex | Kişilik & Karakter konusunda 595 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Konuşmak istemediğim bir konuya rağmen ısrarla o konu hakkında konuşulmasına tahammül edemiyorum.
En İyi Kız Görüşleri