Erkeklerin en sıkıcı özellikleri neler?

- Gizli Üye1 ayBir şikayetim yok. Sizden farklı gördüğüm pek bişe yok yani bizle kıyas edersem. Hatta erkek mantalitesini seviyorum zorlayıcı, ısrarcı, detaycı değiller. Cinsiyetle bağdaştıramıyorum bazı durumları, insani özellikler diyip geçiyorum. Birde çorap zevki varsa daha ne olsun?:)))1|10|0Görüş hala geçerli mi?
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Kendilerini hiç olmadıkları biri gibi gösterip övmeye çalışırken çok sıkıcılar. İnanmış gibi yapıp dinlemek daha da sıkıcı 🤢0|10|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
8815- Paronaya havaları cidden intihar sebebi😀2|11|0
- Benden sıkılanda ne bileyim yani kanks. Jdj0|10|0
- Öküz ve duygusuz olmaları4|11|1
- Her erkekte olmasa da bu özellik; çocuk gibi olma özellikleri beni bayıyo. Mesela oyun oynamaları. Fubol demiyorum. Satranç da demiyorum. Bildiğin bilgisayar oyunu oynayan erkekler var ve bunu stres atmaktan ziyade bağımlılık halinde yapıyolar. Bence aşırı çocukça ve olgunlaşamamış olduklarını gösteriyor, bu kategorideki erkeklerin. Bunun dışında aşırı cool davranan erkekler de çok sıkıcı. Çünkü erkek gibi değiller bana göre. Erkek dediğin değer verdiğini göstermeli, cool olmak lisede kaldı anlatabiliyo muyum 😂 Kaç yaşındasın? Neyi ispat ediyosun? 😂😂1|30|0
- Basit şeylere ilgilerinin olması, mesela çukur izlemek. Futbol oynamadığı halde sürekli maç izleyip ev köpeği gibi yakımına sadık olması ama gereksiz futbol tartışmalarına girip tıpkı köpeğe dönüşüp havlaması. En nefret ettiğim tipler bunlar, fanatikler.0|10|0
- Oyun delisiler.
Mesajlara bakmıyorlar oyun oynuyorum diye.😒
Aramaları reddediyorlar falan. 😂
Bunlar benim çevremdekilerBir de şey var Kendilerini komik sananlar. Evlerden ırak😬😬0|10|0- Hepsini Göster Daha Az Göster
Öhhöm.
Seni anlamıyorum.
Amaa amcam ya da kuzenim olman imkansız 😂
Onlar oyun oynamaktan burda takılmazlar.
Bir de yaşın doğruysa hiç şansın yok😂
- Futbol, araba muhabbeti yapıp, paso kendilerini anlatması. Çok meraklıyız bunların vasat hayatını dinlemeye ya.
Adam, odada kadın var diye bira sevmem viski içerim diye anlatıyordu ya. Mal0|10|0 - Herseyin sonucunda kapinin seks e cikmasi.. Sasirtsalar Bi kerede😏3|20|0
- deli gibi online oyun oynamaları. ya böyle bir şey yok kopuyorlar komple her şeyden ne mesajlara dönüyorlar ne de yanındaysan seni duyoyorlar aloo kendinize gelin siz oyundayken sıkıntıdan patlıyoruz sjdkdj1|20|0
- Bir s*k*ş birde dövüş muhabbetlerini sürekli yapmaları ve marifetmiş gibi böbürlenmeleri
-Abin nasıl diker biliyor musun?0|10|0 - Hemen uykularının gelmesi ve ilgisiz olmaları. Erkekler gercekten sıkıcısınız ve bu dahada Bi sıkıcılık katıyor size bilin istedim.0|10|0
- Erkekler hiç bir konuda sıkıcı gelmiyolar bana. hele erkek erkeğe takildiklarinda dahada eylenceliler diye düşünüyorum. Seviyorum erkekleri yaa:))0|10|0
- Duygularını saklamalarından nefret ediyorumm evet biraz doluyum da kb0|10|0
- Yazılmayan kalmamış :D
Dağınıklık ,, savaş mı çıktı acaba 🙄0|10|0 - Oyun oynamaları, ilgilenmemeleri, öküz olmaları ve bizim duygularımızı asla anlamamaları, bize hissettikleri duyguları yansıtamamaları.1|10|0
- Çok fazla şikayetçi olması ve konuşması
Görgüsüzce tavırlar sergilemesi rahat olması0|30|0 - Gizli Üye1 ayAtaerkil gelişmemiş beyinleri
Bakire ister skmedigi yoktur
Evlenmek ister çünkü akşam yemeğini yapacak çayını koyacak her istediğinde yatacak yatmazsa da aldatabilirim kafasinda erkekler. Ah yani Türk erkeği.2|10|0Coğrafya kaderindir😅
- Görüş sahibi1 ay
Coğrafya değil de insanlar değişebilir. Farkındalık bu yüzden önemli babuş.
Kültürün değişmesi çok zaman alır. Bu tamamen coğrafya bence
- Görüş sahibi1 ay
Ben olması gerekeni diyorum zaten. Dedim diye olmayacağını biliyorum bu coğrafyanın insanı tembeldir genelde zaten. Ve umutsuz. Değiştirmek için uğraşmaz buna da umutsuzlugunu bahane eder.
Olması gereken ama ütopik. 2000 yıllık ataerkil toplum.
- Maç izlemeyi geçtim, maçı bende seviyorum ama oyun bağımlısı olmaları sıkıcı bir özellik bence.2|10|0
- Çok stabil ve rutinsiniz
Konuştuğunuz konular olaylar hep stabil duygu degisimleri ya da duygularınız da öyle0|10|0 - Kasıntı ve gereksiz ego yapan erkekler vazgeçilmez değilsiniz bu kadar itici olmak için uğraşmayın sadece biraz samimiyet ve içtenlik istiyor insan1|10|0
Naz çok farklı bir şey ben ondan bahsetmiyorum bazı erkekler robot gibi her şeyi kadınlardan bekliyorlar sohbet yok ilgi yok karşımda sus pus oturuyor çıldırtıyor öyle erkekler kasıntı olmayın yani
- El kol hareketlerinin bkunu cikarmalari. Yerine gore hos ben de yaparim ama bazilari tam bir illet 💩0|10|0
- arabayı sürerken elinde tesbihle tek elle araba kullanmak 😂😂0|10|0
- Bunu karsi cinse sormak gerekli, arife tarif gerekmez..!0|10|0
- Her hareket sıkıcı siki olmasa bir işe yaramaz varlık0|10|0
Ben öyle düşünmüyorum dünya genelinde bence bu böyledir kendinizi ovmeyi seviyorsunuz sırf erkek olduğunuz için de fazlaca övülüyorsunuz
- Bazen çok duygusuz olabiliyorlar sanki ruhları alınmış gibi.0|10|0
- Saatlerce PlayStation oynaması ve sank başka bir dünyadaymış gibi davranması0|10|0
- Kendi aralarındaki tek muhabbet araba borsa
başka bi şey konuşmuyorlar0|10|0 - Gizli Üye1 ayErkekler siz tam bir yvks dlüsünüz çünkü kız arkadaşiniza vermediğiniz değeri ya erkek kanalarınıza ya da kız kanalarınıza verirsiniz size kötü davranmak sürünürken müstehak0|10|0
- Gizli Üye1 ayBurnu havada, bencil, egoist, ilgisiz, mizahı ve hoş sohbeti olmayan, nerde nasıl davranacağını bilmeyen erkek sıkıcıdır ve iticidir 🤞0|10|1
fena değil yorumun zekici ama gerçeği yansıtmıyor :) sadece kızları çok iyi tanıyorum ve yukardaki tanım bana uydu gibi ama gel gör ki sıkıcı veya itici olduğumu söyleyen olmadı veya belli etmedi:)
geneli senin gibi bacım zaten pek bir fark yok, ha sen ha onlar. ilgiyi ver, yalanları soyle, cıkarına uy, sert sert koy, gec. sıralama hep aynı :d neden kendını aşk kadını veya duygusal bır bagla baglanılacak cok degerli kadın olarak gördün? neyine güvenip de kendine tavan fiyattan deger bictin anlamadım :d
Kendini senin gibi çok akıllı zannedenler de güzel inlediler sağ olsunlar :) ucuz veya pahalı numara değilmi ki aynı yola çıkıyor ve ise yarıyor, ben buna bakarım. Haydi iyi akşamlar :dd
- Sanki her kız iltifata bayılır gibu iltifat etmeleri , nefret ediyorum sık sık ya insan bıraz ara verir her kız iltifattan hoşlanmaz beyler 😅0|10|0
- Gizli Üye1 ayIsi varsa surekli is guc konusmasi, isi yoksa da bos bos konusmasi0|10|0
- Gizli Üye1 ayBoss baby doğulmuş sanki mübarek insan azcık fark koyar her ortamda aynı takılanları hiç anlamam😀0|10|0
- Gizli Üye1 aybence topa düskün olmalari we bolca iddaa benzeri sans oyunlari oynamalari0|10|0
- Annelerinden bahsetmeleri.0|10|0
- Beklenildiği kadar iyi bir dinleyeci olmamaları 🤔0|10|0
- nefes alıyor olmaları ve oksijen üretememeleri0|10|1
- her erkeğin farklı özellikleri var ama ben en çok üşengeç ve fazla tripli olanlara dayanamıyorum...0|10|0
- Hep daha cool görünmeye çalışmaları mesajlara geç cevap vermeler falan çok sıkıcı ve aptalca0|10|0
- Takmayan , gıcık , az bi ilgide bir yerlerinin havada gezip tozmaları... ve daha bir çoğu0|10|0
- Odun olmaları ve duygularını saklamaları0|30|0
- Sürekli hizmet beklemesi... elinde kumanda...1|20|0
- geç yazan erkeklerden sert erkeklerden hoşlanmam2|10|0
@ardagnd06 asla sert erkekleri sevmem. ha bide kıskanç erkeklerden nefret ederim mümkünse 15 adım ötemde dursunlar
@ardagnd06 bende anlamıyorum bazı kızlar kıskanç erkek filan öğğk eğer öyle bi sevgilim olsaydı dakikasına kan davası olurdu zaten benim kızdan çok erkek arkadaşım var
@ardagnd06 niye kıskanıyor ki arkadaşlarım bana yazar diye bende cevap veririm diye başka niye olsun kıskanmak bana göre karşıdakine güvenmemektir
@ardagnd06 olsun ben kıskanç erkeklerden hoşlanmıyom yinede zten bende kıskanan biri değilimdir
@ardagnd06 en yakın arkadaşım erkek ondan hoşlanıyorum ve konuşsun benim ona güvenim tam açıkçası oda bana karışmaz mesela
@ardagnd06 geçen sene bana çıkma teklifi etti kendisi kabul etmedim ben şimdi çıkalım mı desem hemen kabul eder yabancı zaten her akşam ararız birbirimizi dedikodumuzu yapar öyle yatarız
Öyle bi durumda ben etmezdim geçti o tren bu kadar garanti görmen iyi değil tabi sizin milletin nasıl huyu var bilmiyorum
Ne anlarız biz makedonya ingiltere, bizim için ankaradan istanbula gitmek zaten ülkeler arası geçiş gibi bişey
@ardagnd06 ya zaten çok görüşmüyoruz yılda 1 2 kere ya ben giderim ya o gelir onun dışı face time filan
Hee bizdede skype duo falan var işte garibanın ekmeği 😂 facetime bize yaramıyo türkiye bura türkiye kendine gel kendinee
@ardagnd06 ya doru pahalılar burada ama benim maddi durumum almaya yetiyo yani o yüzden öyle dedim
@ardagnd06 hmm aynen sıkıldım bak mesela şu an senle sohbetten baya boş yapıyoruz bence
@ardagnd06 iyi boş konuşan erkeklerden de hoşlanmam bunu da listeye ekliyorum sadasfsafsad
Boş konuşmuyoruz muhabbet bunlar muhabbet ben ne anlarım makedonya kızıyla konuşmaktan o kadar büyümedik daha
- Detaycı olmamaları dümdüz olmaları 😁2|10|0
- Siyasi muhabbet yaa😂1|10|0
- Hmm inatçı olmaları 😌😏0|20|0
Senin çok tatlı olmanı çok seviyorum. Ama aşırı derecede tatlığı kaçırdığında dayanamıyorum sana
- Oyunu gerçek hayatla karıştırmaları0|20|0
- Gizli Üye1 ayOyun oynamaları. Elinde sürekli telefon , bilgisayar saatlerce oyun oynamaları.0|20|0
- Konuşcak konu bulamamaları1|10|0
- güzel kardeşim olması0|30|0
- Deli gibi sevmeleri...0|11|0
- Muhabbet etmeyi bilmemeleri çok sıkıcı0|30|0
- Sabit kefali olmaları0|10|0
- Daha Fazla (43)
Detaylı bilgi
En İyi Kız Görüşleri