Sn sinirlenince nasıl olursunuz? Haydi yoruma?

Güncellemeler:
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1932Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
bazı filimler vardır kötü adamların yanında olan ama sonunda ölümüne üzüldüğün kötü adamlar vardır
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!O kavgadan sonra sarılıp yatmak gülerek, bunu çoğu ilişki yaşayan başaramaz :) Aklıma geldi yine güldüm morluklarımıza dokunur uflardık gülerek sarılınca uçan tekme yediğim yere dokunurdu sağlam bıraktığın yerden sarıl lan derdim :D
Başak ama orada yazılanla alakası yok biliyorsun her şeyin canlı farlıdır orda görünüş gibi
Konuşunca susmuyon demekki
Sessizimdir, Anne babam agzimdan zorla kelime aliyoz derler bile bazen sakasina😅
Ben zaten sutoglanim be hem bilerek mi yaptim kizin malligi benim ne sucum var herkeste bana kiziyor ya
Sana kızdim hesabı sildim cok kızdim sana şimdi erkekleri trollucem saydiricam hepsine gelip burda kizlara sapitiyorlar
Yaziyorlar zaten üye olur olmaz mesaj attilar bende bunlara bosanmis izmirli hikayesi yaziyorum 😂😂
Gitti senin yuzunden hesabim ksye girmem zaten millete numarami verdim gerek yok zaten girmeme
Benim bir şey yapmama gerek yok kuzum hayat zaten insanlara yeterince zindan ediyor ortami 🤗
Evet haylazz kimseyle kavga edip uzmek istemedim fazla herkesin ailesi colugu cocugu var kavga edeceklerimde genelde akraba ya da babasini falan tanidiklarimdi
en sert tepkileri gerektirecek anlarda buz gibi kalabilirken ansızın alev saçan bir yaratığa dönüşebiliyorum :D yengeç burcunun duygusal tutarsızlığı işte
Mevzuya göre değişir ama merhametim'den kaynaklı sanırım kıyamam kimseye iki sözüne yumuşarim sevdiklerimin😂😂
En İyi Erkek Görüşü