Yardıma ihtiyacınız olduğunda birinden kolayca yardım isteyebilir misiniz? Maddi ya da manevi bir konuda yardıma ihtiyacınız olduğunda gururunuz size engel olur mu?
Yardıma ihtiyacınız olduğunda birinden kolayca yardım isteyebilir misiniz?
6
5
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşü
tastycock | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Yardıma ihtiyacım olduğuna kanaat getirmişsem doğru kişiden yardım istemem gerektiğini de bilirim. Yardım isteyeceğim kişi sorunun değil çözümün parçası olmalıdır ve ben bu konuda doğru kişiden yardım istemeyi bilirim.
0|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
Sunrise_sunset_ | Kişilik & Karakter konusunda 242 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Yardıma ihtiyacım varsa abim koşar tabiki yakın arkadaşım var ama kendi işimi kendim yaparım çok zorda kalmadıkça kimseden yardim istememem kolay değil yardim istemek hele ben çok zor yardim bile isteyemem.
Tabiki isterim lakin istemeden onlar beni anlar ve yardımcı olmuş olurlar çoğu zaman. Genelde maddi isteklerimi anlık olarak ablamdan temin ederim, çok zaruri bir durum olursa.. başkası da olmaz ve sonra yerine koyarım. Manevi olarakta dostlarım her zaman yanımdadır. Eksikliklerini asla hissetmem. İyi ki varlar..
1|1
0|0
Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Yakın gördüğüm biri ise yardım isterim çekinmem.
0|1
0|0
Kravat_takan_adam | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Tek başıma halledemeyecek bir durumdaysam mecburen isterim. Ancak genelde kendi sorunlarımı tek başıma halletme gibi bir huyum olduğundan birinden çok az yardım isterim.
1|1
0|0
The_Quile | Kişilik & Karakter konusunda 271 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Yetiştirilme tarzından gelen bi 'kendi işini kendi görme' durumum var.. Çok ekstrem bi durum olmadığı sürece kimseyi dahil etmem olaya
0|2
0|0
NalinnNurr | Kişilik & Karakter konusunda 683 görüş paylaştı.
En İyi Erkek Görüşü