Biz insanların heves etmek doğasında var. Tabi bu doğada böyle bir hayatta hevesimizin kursağımızda kalması da büyük bir kaçınılmaz.
Hep kar görebilmenin hevesini kurdum. Hayatımda hiç kar görmedim. Turistik ve sıcak ilçelerde yaşamanın laneti sanırım bu. Gerçi yaşadığım yerin bazı yüksek ve antalyaya yakın kısımlarında kar yağdığını duydum. Ama gidemiyorum ve bu hevesimi kursağımda bıraktı.
Zaten heveslendiğim ne varsa şu kahrolası kursağımda yer ettiler. Uzun lafın kısası, ben heveslendiğim pek birşeyleri başaramadım.
cebren_ | Kişilik & Karakter konusunda 699 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Genel olarak bir çok istediğim şeyden hevesini almış olsam bile bitmiyor isteklerimiz. Hayalini kurduğum çok şey var. Onlar da heves denecek kadar küçük şeyler olmadığı için çok fazla engel var önümde. Her şey zamanla olur ben de öyle zamana bıraktım hayallerimi, heveslerimi.
Yaaa ne guzeeel, tadını çıkar bi güzel eğlen canım arkadaşım 🌺🌺🙏🏻🙏🏻
En İyi Erkek Görüşü
Nikolog | Kişilik & Karakter konusunda 53 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
bir ara metal grubum vardı.. gitarı aldıktan 1.5 yıl sonra kurdum grubu, underground olarak bayağı iş yaptık ama işler ters gitti küstüm müziğe manane:S.. yoksa konserler festivaller oofff:)
Akademik hayat düşüncem var, ingilizce kısmını halledersem başaracağım inşallah:))
1|0
0|0
Mandarinia | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Resim konusunda kendimi biraz daha geliştirmeye hevesim vardı. Bunu bir ölçüde başardım. Bir gün taşlara şekiller verip onları kolyelere dönüştürmeye heves ettim. Gerekli olan her şeyi temin ettikten sonra deneye deneye bunu da başardım. İstanbul'daki birçok tarihi mekanı ve müzeyi görmeyi, GAP turuna katılmayı, Nemrut Dağına çıkmayı, Göbekli Tepe'yi gezmeyi de heves ettim. Ve onları da başardım. Dahası da var ama onlar Pandemi ve başka nedenlerden dolayı beklemede şimdilik.
1|0
0|0
WilliamınNoorası | Kişilik & Karakter konusunda 249 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Hiç bir sey başaramadım:( Üstüne bir de şanssızlık pesimi bırakmıyor, kim 3 tane uçak kaçırır ki ya zamanında gittiği halde...
1|0
0|0
theaDogukan | Kişilik & Karakter konusunda 129 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Yönetmenim, Özcan Denizle tanışmak isterdim genel olarak yaptığı işleri takdir ederim bi’tanıştım dünyam yıkıldı 😄 başarmasam da olurmuş.
1|0
0|0
aerolite | Kişilik & Karakter konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Emeklilik vardı 1 numaramda... Ve bunu başarmanın keyfini sürüyorum. Birkaç ufak tefek şey kaldı geriye sadece.
1|0
0|0
kdrogz34 | Kişilik & Karakter konusunda 92 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Çok şükür herşeyi şimdi yenilerini heves ediyoruz koronadan sonra başarmak için çalışacağız 🤗
En İyi Kız Görüşü