Bilmediği halde her şeyde bir görüşü ve bilgisini savunanlar. Anlamadan dinlemeden yargı dağıtanlar.. O çok şiirsel konuşup, arka planda türlü anneler yiyenler.. Kayıtsız kalanlar.. Bugün sende yarın başkasında olan ayran gönüllüler.. Düşmanını dost edinen kendini bilmezler.. Kelimelerinde manipülasyon saklayanlar..
Maalesef. Hiç sağa sola salmıyorlar. Arkadaşlarım vızır vızır Antalya'ya, İstanbul'a giderken, ben ise komşu illere ( Ankara , Kütahya, Bilecik) özel izinle giderken, İzmir, Erzurum gibi uzak illere gitmemi komple yasaklıyorlar. Bıktım bunaldım cidden. :/
Tamam da çocuk değilsiniz ki siz. Benim şu qn maddi imkânım olsa ayrı ev bile açıyorum kimse bir şey demiyor. Etraf hiçbir zaman güvenli olmadı ki zaten. Siz artık çocuk olmadığınızı göstermeniz lâzım.
Geleceğe yönelik hep umutsuzluktan bahseden insanı kim yanında ister ki? :) Ömür kötü bile geçse insan umut olduğuna inanmak ister onun hayaliyle yaşayarak güç bulur
Doğru haklısın, kimse istemez. Ama şu yaşadığımız devirde öncelik işsizlik meselâ, insanlar gelecek nedir unuttu. Nasıl mutlu olsunlar Allah aşkına? 🤷🏻♀️ En basitinden örnek verdim.
Herşey iyiyken herkes mutlu olur önemli olan işler kötüye gittiğinde iyi birşeyler yapıp yapamadığın. Çabalayanlar, itiraz etmeyenler şu süreçte de çabalıyor iyi şeylerin geleceğini biliyor. Bahanesi olana herşey bahane zaten :D
Ezilmiş hissettim kendimi, bana da tavsiye verir misin o zaman işsiz güçsüz bir gencim ne yapayım ben? 😔 Üniversite okuma şansım yok şu an ama imkânım olduğu zaman okuyacağım çok istiyorum çünkü. Madem güzel konuşuyorsun bana da bir el atıver. 😄
Satmayı öğren, ondan sonra işsiz kalma ihtimalin yok 😄 Satış üzerine makaleler oku, filmler izle v. s buna odaklan. Sonra boş kalma ihtimalin yok zaten
Ne istediğimi ve ne beklediğimi açıkca belli ettiğim halde anlamayan tabusu toros olmuş kişiler. Yani kısaca, doğru düzgün bile yaşayamadan tüm hayatını yok yere süper ego ya peşkeş çeken kişiler
1|0
0|0
CWspn | Kişilik & Karakter konusunda 59 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Geçmişte yaptığım hataları hatırlayınca bir anda enerjim sönüyor. Ne zaman aklıma gelse hep modum yerle bir oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
6744Anlamadan dinlemeden yargı dağıtanlar..
O çok şiirsel konuşup, arka planda türlü anneler yiyenler..
Kayıtsız kalanlar..
Bugün sende yarın başkasında olan ayran gönüllüler..
Düşmanını dost edinen kendini bilmezler..
Kelimelerinde manipülasyon saklayanlar..
Hem sinirime dokunuyor, hem enerjimi emiyorlar..
Anneler değil naneler (klavyenin azizliği 🙈)
O tür insanları ben de anlayamıyorum cidden tuhaflar.
Tuhaf olmasından çok vefasızlar bana göre. Direkt soğuyorum.
Yaşınız 30 ve hâlâ ailenizin dediğine göre mi hareket ediyorsunuz?
Maalesef. Hiç sağa sola salmıyorlar. Arkadaşlarım vızır vızır Antalya'ya, İstanbul'a giderken, ben ise komşu illere ( Ankara , Kütahya, Bilecik) özel izinle giderken, İzmir, Erzurum gibi uzak illere gitmemi komple yasaklıyorlar. Bıktım bunaldım cidden. :/
İyi de onları dinlemek zorunda değilsiniz bu nasıl bir şey cidden şaşırdım.
Etrafa güvenemiyorlar. Bu sefer aşk için evden kaçmaya kararlıyım.
Tamam da çocuk değilsiniz ki siz.
Benim şu qn maddi imkânım olsa ayrı ev bile açıyorum kimse bir şey demiyor.
Etraf hiçbir zaman güvenli olmadı ki zaten.
Siz artık çocuk olmadığınızı göstermeniz lâzım.
Söylesem de hep aynı şeyleri tekrarlıyorlar.
insanın ciddi ciddi ev hanımı olup tüm gün kadın programı izleyesi geliyor
O zaman evlenmen lâzım ama evlendikten sonra çalışmak istemiyorsan tabii.
Allahın belası sülalem
Kimse akraba sevmiyor. Shdhdh
Ben de ben de. Hshshs
Cadilar zindanda
Negatif insanlar neden yav, çoğunluk öyle demiş? ://
Pozitif düşünmek için enerjimiz kalmadı ki. 😒
Geleceğe yönelik hep umutsuzluktan bahseden insanı kim yanında ister ki? :)
Ömür kötü bile geçse insan umut olduğuna inanmak ister onun hayaliyle yaşayarak güç bulur
Doğru haklısın, kimse istemez.
Ama şu yaşadığımız devirde öncelik işsizlik meselâ, insanlar gelecek nedir unuttu.
Nasıl mutlu olsunlar Allah aşkına? 🤷🏻♀️
En basitinden örnek verdim.
Herşey iyiyken herkes mutlu olur önemli olan işler kötüye gittiğinde iyi birşeyler yapıp yapamadığın.
Çabalayanlar, itiraz etmeyenler şu süreçte de çabalıyor iyi şeylerin geleceğini biliyor.
Bahanesi olana herşey bahane zaten :D
Her zaman haklı çıkmak zorunda mısın? 😄
Valla zorundayım 😁😂
Ezilmiş hissettim kendimi, bana da tavsiye verir misin o zaman işsiz güçsüz bir gencim ne yapayım ben? 😔
Üniversite okuma şansım yok şu an ama imkânım olduğu zaman okuyacağım çok istiyorum çünkü.
Madem güzel konuşuyorsun bana da bir el atıver. 😄
Satmayı öğren, ondan sonra işsiz kalma ihtimalin yok 😄
Satış üzerine makaleler oku, filmler izle v. s buna odaklan.
Sonra boş kalma ihtimalin yok zaten
Hmm.
Bunun hakkında bildiğin film var mı peki?
En çok gelecek kaygısı bence. 😪
Perim ya. 😂😂
Valla oyleler😂😂
Bence de. 😂
Ne alâka ki anlamadım?