Peki siz
Psikoloğa gitseniz size ne der?
Gitmeyi düşünüyor musunuz, hiç gittiniz mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benimde psikoloğa gitmem gerekiyor tek psikiyatri yetmiyor birlikte devam edicekler. Yer neresi sizin?
Ben burada sadece dinlenirken varım , etik olmadığı ve doğallığı kaybettireceğinden bu siteyi danışan toplama görüşmeye davet etme merkezi olarak kullanmam ve buradan talep kabul etmem kendime ya da birime yönlendirmem , en fazla sorun tipine göre varsa soranın kendi kentinde bildiğim bir kaç yer kişi ismini özelden veririm biter. Gerisi kişinin kararıdır, alttan bilgi de geçmem verilen isimlere birimlere. Bunu zaten soran kendi kentindeki uzmanları net üzerinde de bulabilir
Bu arada psikiyatriye devam ediyorsan ona bağlı psikolog olması gerekir ya d dışardan sen kendin bulabilirsin , ama haberleşirler bunu şimdiden bilmelisin ve bu haberleşme de anladığın dilden olmaz
Birini tavsiye etti tabi ama uzak bana pandemi de gidemem oralara kadar. Teşekkür ederim ilgilendiğin için
Geçmiş olsun ; tek yapabileceğim yazılı destektir ancak , masada psikolog görüşmelerinde tek bakılan şey konu veya anlatılan değildir, ses tonun tıkanma anların göz irislerin deri tepkilerin gibi hakim olunamayan vucut tepkilerin de var ki bunlar yazımlarda görülemez ve konunun sende etkisini yakalama eksik kalır. Yine de konuşmak istersen bu şartlara ek olarak her zaman online olamayacağımı ve burada dinlenme molaları arasında girdiğimi ve çok kalmayacağımı da anlayışla karşılaman gerekir. Bir yasal ortam değildir buralar zira konu sadece sohbet niteliğinde ele alınır ve bir üst uzmana sonuç bildirilmez kabul edilmeyeceğinden.
Izninizle bir soru soracagim. Goruslerimi yazarken azarlayici bir ifade takindigimi soyleyebilir misiniz?
Tesekkur ederim. Cok saygi duydugum hatta goruslerinin cok degerli oldugunu dusundugum bir kullanici boyle bir gorus verdi. Oyle bir niyetim olmadigi gibi ifadede de dikkat eden biriyim. Sizinde gorusunuzu merak ettim. Saygilarimla.
1. Psikoloğa gitseniz size ne der? Bu nasıl bir soru?
2. Cevabını bildiğin bir soru sorcan o sana cevap vercek sen zaten biliyorum diceksin. Tıp biliminin bir bilim dalını, özellikle de psikoloğa yahut psikiyatriste gitmeden, anlamadan bu kadar basite indirgemen de ayrı bir durum.
Ben gittim. Sana zaten bildiğin şeyleri söyleyecek evet. Ama sana bu cevaplara yahut olaylara farklı açıdan bakmayı, objektif bakmayı ve çözüm odaklı yollar geliştirmeyi telkin edecek. Seni anladığını, tarafsız olduğunu ve olaylara bilimsel yaklaştığını gördüğünde içinde hissettiğin ışık, problemlerini çözebileceğin inancını doğuracak. Sana aslında kocaman görünen problemleri nasıl aşabileceğin konusunda yardımcı olacak. Emin ol, gitmeden önceki düşüncelerin gittikten sonra aynı kalmayacak.
@-Züleyha_ Bu videodaki olaydan bahsetmiştim aslında :)
https://www.youtube.com/watch?v=aExFVmebHfo
En İyi Kız Görüşü