Haklı bir gerekçesi varsa değiştirmek için uğraşırım. Sadece beni etkileyen bir durumsa önemsemem karşındakinin rızası için çabalamam ama gerçekten çevremi de etkileyecek beni de olumlu anlamda değiştirecek bir özellikse mutlaka dinlerim bencil olmayıp insanlara da saygı duymak gerek sonuçta
O kişinin derecesine bağlı çok sevdiğim birisi ise bence benim iyiliğim için istediğini düşünürüm ama diğer kişiler için ise saçma bulurum onlar bir kendi tavırlarına baksınlar
Bildiğim kadarıyla huy ve mizac aynı şeylerdir. Kişiliği oluşturan yapı taşları diyelim. Huy mizac değişmez sadece belki davranışlar törpülenir ve biraz daha yumuşak ya da ölçülü davranışlabilir. Tabi rahatsız eden başka davranışlarım varsa bir uyum veya gelişim gösterebilirim.
0|1
0|0
ta00ta | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ben kusurlarımın farkındayım. Fakat birinin sevmediği huyumu, bir başkası sevebilir. Eğer geçerli nedenleri varsa tam olarak değiştirmesem bile ona karşı törpülemeye çalışırım.
0|1
0|0
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Haklı bir yanı varsa ve bende sevmediği huyu bana olumsuz yönden beni de etkiliyorsa ve bunun farkında arkadaşım sayesinde fark ettiğim de tabi o olumsuz huyumu tekrarlamamaya çalışırım.
0|1
0|0
Ms26Ms | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Etkili bir konuşma ile başlıyorsa niyeti eleştirmek ve fikrini belirtmek için dürüstce iletişim kuruyorsa bu kişiyi hayatıma bile dahil ederim övgüden daha değerlidir benim için🤷♀️
0|2
0|0
aimPediatrician | Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Ona sadece şunu söylerim;
"Herkesi memnun edersen, kendini memnun edemezsin"
0|1
0|0
kirpiklipanda | Kişilik & Karakter konusunda 409 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Eğer mantıklı gelirse değiştirmek için uğraşırım, ama genelde o kişiye karşı o davranışı yapmamaya dikkat ederim
En İyi Kız Görüşleri