Başkalarının hataları yüzünden kendinizi cezalandırır mısınız?
17
13
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşü
HillssMoon_ | Kişilik & Karakter konusunda 856 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Öfkesiz, üzüntüsüz insan mı olur? Geçelim bu numaraları. İnsanız hepsi olması gerekiyor zaten. Şikayet etmek yerine beni fazla yıpratmasına izin vermemeyi öğrendim. Asıl olması gereken bu kadarı. Tabiki üzüleceğim, tabiki kızıp, kırılacağım. Ama bütün bunları yaşarken kendimi unutmayacağım. Kendimi şımartıp, kendi kendimi mutlu edebilirim. Hayalperest olmayalım, bıraktım gitti demekle gitmiyor. Gerçekçi kişiliğim yine gösterdi kendini kahretsin 😎
1|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
sağduyulu1691 | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bundan kurtulmayız sanırım...
En başta en sevdiklerimizin hatası yüzünden üzülüyoruz, kendimize ceza kesiyoruz...
Yine kendi nefsimizin isteklerinden dolayı da üzülüyor ve kendimize ceza kesiyoruz...
Başkalarından geleni ve kendi hatalarımızı en aza indirmeye gayret ediyorum... Fakat bunda her zaman başarılı olduğum söylenemez...
Herşeye rağmen bu yaşadıklarımız, hayatın tuzu-biberi gibi...
CatKong | Kişilik & Karakter konusunda 8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
-Biliyor musun portakal ben artık büyüdüm. Önceden gözyaşlarımı silerdim artık ise o yaşları akıtanları. "Şeker portakalı"
Başkalarının hatası onlarda kalsın benim kendi hatalarım bana yeter.
2|0
0|0
Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Görsel çok güzel açıklamış... Zaten hayatımız bunun üstüne kurulu değil mi başkaları içun yaşıyoruz resmen, o yüzden boşver demeyi bilmemiz gerektiğini düşünüyorum.
1|0
0|0
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Başkalarının hataları başkalarındır bu yüzden cezalandırmam kendimi.
1|0
0|0
BlueCupcake | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Niye bunu kendime yapayım o kadar kafayı yemedim şükür :D
1|0
0|0
_romeoo_ | Kişilik & Karakter konusunda 68 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
He bıraktım gitti deyince pat diye gidiyor. Sanki cami avlusuna kedi yavrusu seyipliyor. Duyguların kontorlü zordur yeri gelir fazlaca fedakarlık da yaparım, başkalarının hataları yüzünden öfkelenirimde yani duyguları yerli yerinde yaşamak lazım.
1|0
0|0
KasugaArata | Kişilik & Karakter konusunda 106 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Öncelikle yazı baya güzel anlamlıymış , ordaki yazanları her insan yaşıyordur bir şekilde ama kendi hatasıyla ama başkasının hatalarıyla şöyle bi durumda var biz o duyguları yaşıyamıyordak kendime insan diyemeyiz bence , sevgilerle hayırlu cumalar.
1|0
0|0
Mehmettok1979 | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Cümlemizle birlikte cuman mübarek olsun 🤲🏻 Bu genelde bende öfkelendiğim zaman oluyor ve buda bana bir ceza gibi işliyor , tabi başkaları yüzünden öfkelenip kendimi üzmemeliyim ama yaşamda oluyor öyle
1|0
0|0
siyahkuğu-_- | Kişilik & Karakter konusunda 141 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
-Biliyormusun insanları öldürüyorum portuga -bunu nasıl yapıyorsun zeze? -onları unutarak "... Şeker portakalı Bazen cezalandiririm bazende yapmam o anki ruh halime bagli
1|0
0|0
Sakaryalim | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Çok yapıtım bunu. Bazen halen daha yaptığımı farkediyorum ve geri çekiliyorum. Akıllanmaya çalışıyorum bu konuda günden güne.
1|0
0|0
kalbime-gelen-nur | Kişilik & Karakter konusunda 102 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Hayırlı cumalar dilerim.. başkalarının hataları yüzünden üzülürsek ceza verirsek kendimize bir mutlu günümüz olmaz çünkü insanlar çok kötü
1|0
0|0
superpsikolog | Kişilik & Karakter konusunda 10,8b görüş paylaştı.
Master
24 gü
Hayır, her hata veya doğruyu yapan kimse aynen onun ceza veya mükafatını ona bırakıyorum.
1|0
0|0
TakkeliKedi | Kişilik & Karakter konusunda 712 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Güzel yazıymis. Kendimi çok seviyorum herhangi bir ceza vermiyorum.
1|0
0|0
Sazimentt12 | Kişilik & Karakter konusunda 4,9b görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşü