_ViViR- | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Insan ilişkilerine bakarım Davranışları nasıl çevresine tutumu nasıl üslubu nasıl gibi vsler ama bir insanın hayatına dahil olmadan anlamak güç malesef
0|0
0|0
LEYYA_GS | Kişilik & Karakter konusunda 4,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Hayır o kadar iddialı değilim. Ama enerji olayına çok inanırım eğer negatif bir enerji aldıysam mutlaka onunla ilgili hoşuma gitmeyen bir şeyler çıkar karşıma.
1|0
0|0
Teddmozby | Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Dışarıdan bakınca herkes hakkında belli başlı bir yargıya sahip olabiliriz. Kimi kılığında tutun giydiği kıyafetin rengine, kimi mimiklerine.. Herkes bambaşka şeylere dikkat verir. Bakışlar ve göz kontağı da etkili bir yöntemdir. Yalnız bunlar bir insanı tanımak için yeterli değildir. Ben bir insanı tanımak değil de anlamak ve belli bir yargıya sahip olmak için ses tonuna ve konuşurken beden diline çok önem veririm. Bakarım hepsi bir ahenk içinde mi, konuşmaları, o sözler tutarlı mı diye.. Lakin bakışlar tek başına bunun önünü açmaz benim cephemden, bunu diyebilirim.
2|0
0|0
Irenemillers | Kişilik & Karakter konusunda 63 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
Huyum kurusun ki anlarım göz değilde hani ilk bakışta hareketten herşeyden anlarım hani derler ya bu sıçtığı boktan kimin ne olduğunu anlıyor diye öyle derler genelde bana da artık neden böyle bilemem belki tecrübe belki bir yetenek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2420Davranışları nasıl çevresine tutumu nasıl üslubu nasıl gibi vsler ama bir insanın hayatına dahil olmadan anlamak güç malesef
Abartı
@DENİZve
Tebrikler 🥳
Ben bir insanı tanımak değil de anlamak ve belli bir yargıya sahip olmak için ses tonuna ve konuşurken beden diline çok önem veririm.
Bakarım hepsi bir ahenk içinde mi, konuşmaları, o sözler tutarlı mı diye..
Lakin bakışlar tek başına bunun önünü açmaz benim cephemden, bunu diyebilirim.
Bende öyleyim valla.
Ne demiş Mevlana ; insanı gördüklerinden ibaret sanma, görmediklerinde ara.
Olummm kdjfjhfhf