Öyle bir şey olur mu ama geçmez şizofreni peki bunlar neydi
Yatmadan önce kafamda durmayan ve sesi artan bir saat sesi olurdu beni uyutmazdı
Terasımız vardı Kocaman yan evin bahçesini göremiyorduk camdan ama şeffaf olmayan bir duvar vardı ben tek oynarken
Her zaman düğün sesi duyardım ne güzel eğleniyorlar diyordum çocuktum aklım ermiyordu her gün düğün mi olur diye
Kafamda insanlar canlandırdım giyinip süslenen davul çalan birini de hayalimde yaşatmıştım aradan hep bakmaya çalışırdım ama göremezdim
Birkaç yıl sonra büyümüştüm artık bakabilirsin boyum yetiyordu ama şok oldum sadece ıssız bir yerdi yıllarca kullanılmamış ufacık bir arka bahçeydi
Bu olayı unutmuştum şimdi aklıma geldi
Odada tek başımayken bir defasında bir el omuzumdan tutup beni aşağıya çekti ve sıcak nefes hissettim
İçimde her zaman konuştuğum bir ses vardı mesela ağladığımda bana herkesin içinde ağlamasana salak derdi
Bir şey istediğimde ve almadıklarında illa aldırt derdi beni zorlardı
Yatmadan önce kafamda durmayan ve sesi artan bir saat sesi olurdu beni uyutmazdı
Terasımız vardı Kocaman yan evin bahçesini göremiyorduk camdan ama şeffaf olmayan bir duvar vardı ben tek oynarken
Her zaman düğün sesi duyardım ne güzel eğleniyorlar diyordum çocuktum aklım ermiyordu her gün düğün mi olur diye
Kafamda insanlar canlandırdım giyinip süslenen davul çalan birini de hayalimde yaşatmıştım aradan hep bakmaya çalışırdım ama göremezdim
Birkaç yıl sonra büyümüştüm artık bakabilirsin boyum yetiyordu ama şok oldum sadece ıssız bir yerdi yıllarca kullanılmamış ufacık bir arka bahçeydi
Bu olayı unutmuştum şimdi aklıma geldi
Odada tek başımayken bir defasında bir el omuzumdan tutup beni aşağıya çekti ve sıcak nefes hissettim
İçimde her zaman konuştuğum bir ses vardı mesela ağladığımda bana herkesin içinde ağlamasana salak derdi
Bir şey istediğimde ve almadıklarında illa aldırt derdi beni zorlardı
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23Ama artık öyle şeyler olmuyor
Yani bunlar neydi o anlattığım içimde konuştuğum kişi gitmedi gitti ama ona olan inancım gitmedi bazen gaipten sesler duyuyor gerçeklik algımı kaybediyorum ama şizofren olsam bunun farkında olmam ki
evet şizofren olsaydın kabul etmezdin zaten. başka bir psikolojik rahatsızlıkla alakası var gibi gözüküyor. zaten teşhis hemen konulamaz böyle durumlarda. bence bir yardım al
Biraz daha büyüdüğümde psikoloğa tek giderim
kaç yaşındasın
Senden biraz küçüğüm
bu site senin için zor olmuyor mu. yanlış insanlarla konuşmamanı öneririm
İnsanlarla pek konuşmuyorum ve bu gibi bir sitenin bana bir zorluğu olmuyor sadece bu soru aklıma takıldı bu aralar ve gündelik hayatımda yaptığım gördüğüm konuştuğum şeyleri sorgulamaya başladım öğretmenim her derste iyi olup olmadığımı söylüyor ama sebepsizce o her dediğinde ağlamak istiyorum.
Bir defa gittim 13 yaşındaydım ama o aralar gerçekten çok tuhaftım gerçek algısını uzun bir süre yitirmiştim ve hayatı sorguluyordum gittiğimde şizofreniden şüphelendi hastaneye yatırmak istedi ama ailem istemedi şimdi gerçeklik algısı arada kayboluyor o kadar
Ne gibi gerçeklik örnek verir misin
Böyle hiçbir şey gerçek değilmiş gibi tuhaf bir rüyada hissediyorsun kendimi
Yaş kaç
Nickin de olan sayıya 6 koyabilirsin
18 e mi 24e mi düzgün yazsana
Nick diyorum
Gizli üye. Neresine 6 koyacam