Mesela ilk zamanlar hoslann gülen heyecanlanan sürekli mutlu görünen bir bayan neden zaman geçtikçe zamanla uzaklara dalıp gitmeler değişken ruh hali bi gu farkli bi gün farkli kaybetmekten korkan durgunlaşan neden böyle olur bu neye alamettir?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
32Yani aslında öyle ben onan hoşlanıyorum oda benden ama işin kötü tarafı oda utangaç bende ondan olabilirmi
Büyük ihtimalle ondandir
Ne yapmamız lazim
Yani eğer sevgilinse konuşman lazım. Değilse zaten en çok nasılsın dersin.
Değil şu an
Peki neyi kaybetmekten korkuyor bu kız ve bunu nasıl anladin
Anladım çünkü hareketlerinden bana asik gibi çünkü gözbebekleri parlak ve büyüyor hep yani ben uzaklaşır gibi gözükünce kaçan kovalanır hesabı korkuyor peşime düşüyor ama sadece şu değişik ruh hallerinden emin olamıyorum bi gün başka bi gün başka sanki istemeden yapıyor gibi lütfen bana bi yardımcı ol
Belki iş, aile ya da diyorum ya senle ilgili de bir sıkıntısı olabilir. Sormadan bilemezsin. Kendi kendine düşünüp durcagina gidip sorabilirsin. Dalgın görüyorum seni de.
Dalıp gidiyor görüyorum bazen öyle biseyler düşünüyor dediğin gibi ama bana cesaret verse ben haledicemde vermiyor çok utangaç hiç sevgilisi olmamış galiba benimde olmadı işimiz zor gibi
Adım at, hadi bakalım inş halledersin 😄
Adim aticam da soyle bi dusunuyom kızın yapacaklarını öyle bir utanacakki resmen donup kalıcak sesi çıkmayacak kaçacak uzaklaşacak eminim bunlardan 😊
Höhh sanki napcan yaa😄😄
😊😊 artık nasıl olur hiç bilmiyorum ben birde ondan önce başkasına aşıktım sonra oni gördüm ona aşık oldum çok çabuk aşık oluyorum boş yere acı çekiyorum psikolojim falan hep bozuluyor yani ama acılsam evet dede hiç bırakmam onu sadık biriyim ama keşke acılabilsem ne yapicam bilmiyorum
Ayy sen çok fenasin ya nasıl çabuk asık olabiliyosun yaa alla alla😄 sen kafanda kuruyorsun o zaman, kızin belki senden hoşlandığı bile yoktur😄😄
Hayır kurmuyorum kendi kendime aptal değilimki anlıyorum hislerimdr kuvvetli hemen seziyorum yani kızın bana bakınca gözbebekleri ışıl ışıl parlıyor kocaman resmen anlıyorum bakışlarından hareketlerinden
😁😁
İyi tamam hoşlanıyor olsun ama öyle iki utangaç napicaksiniz bilmiyorum 😄
Ben dr bilmiyorum vzgecicem en son napiyim bir yere kadar
Hayırlısı olsun ne diyeyim
Amin valla çok saol
Rica ederim😊
Iyi aksamlar 😊
Nedenki nsil yni aciklarmisin lutfn
Her insan sürekli hergün mutlu olacak diye birşey yok. İnsan ağladığı kadarda gülmelidir. Hep ağliyorsa, veya hep mutlu oluyorsa problem vardır. Bence sendeki durumda, biraz kararsızlık var gibi. Konuşma ve davranışlarında açık ve net ol. Şüpheli hareketler yapma. Çok konuşma. Sorular sor ve karşındaki insanın konuşmasını dinle. Neden niçin, nasıl olur. ne düşünüyorsun. gibi.
Peki çok saol tesekur ederim
Birde sen onu çözmeye çalışma, birazda o seni çözmeye çalışsın. Kızlar, kadınlar, eşler sürekli ilgi ister. Çoğu kadının şikayeti ilgisizliktir. Buradaki bahsedilen ilgi nedir. öncelik tanıma ve ondan hoşlanma anlamındadır. 30 gün ilgi duyarsın arar sorarsın, bir gün aramaz isen ilgisiz olursun.
Anladım birde abi ben kızdan hoşlanıyorum oda hoşlanıyor ama o bana ışıl yakıyor diyelim tamam güzel sonra aynısını ben yapinca ilkten hoşuna gidiyor sonra yüzüme bakamıyor yani kendinden emin değil gibi yoksa asıkmi anlamadım gitti cesaret vermiyor
Kaç gündür veya kaç aydır görüşüyorsun. Biraz zamana bırak. İlişki hakkındaki düşüncelerini sor. Sende düşüncelerini söyle. Yoksa her iki tarafta birbirlerinden cesaret beklerken zaman akıp gider. Sen bence kızın biraz kararsız kaldığını hissetmişin gibi geldi.
Evet abi seziyorum galiba hiç sevgilisi olmamış yani şöyle söyliyim kendi bazen yeşil ışık yakıyor ama ilerisi yok yani bende gösterince utanıyor yüzüme falan bakamıyor yani gerçekten isteyen birisi cesaret verir ne bileyim yani anlıyorumki ciddi birşeylerin olmasindan korkuyor ama benide kaybetmek istemiyor eminim aşık gibi hareketleri var gözbebekleri parlıyor kocaman oluyor çok güzel bakıyor anlamadigim sadece şu değişik ruh halleri bi gün böyle bi gün böyle
Zaman kaybı tamamen
Tutarsiz derken ne yapmak lazım
Gittiği falan yok bi bok yediğimde yok
Ne demek açıklarmısın 😊
Sor googleye
Tm sorarimda galiba siz bu işlerden anlıyorsunuz benim hiç tecrubem yok bir şeyler sorsam yardımcı olsan yani benim hiç sevgilim olmadığı için tecrubm yok o yüzdende ne yapıcağımi bilmiyorum
Anlamına baktımda tamam bu kız saf ve temiz biri straponla bi alakası yok dediğinin bence alakası z
Yani demek istediğini anladım o öyle birisi değil