_ΛqresiF_ | Kişilik & Karakter konusunda 5,6b görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
çalışmak çalışmak ve daha çok çalışmak
0|0
0|0
hiçyolcusu | Kişilik & Karakter konusunda 341 görüş paylaştı.
Xper 7
12 gü
Ne için gönderildiysem onu layıkıyla yerine getirebilmektir görevim. Kulluk vazifemi en güzel şekliyle tamamlayabilmek, Allah'ın benden razı olmasıdır. Aynı zamanda hoş bir sadâ bırakmaktır gönüllerde amacım. Bedenim çürüyüp gitse dahi, hep güzel hatırlanmaktır. Tohum atmaktır gönüllere, yeşereceğini göremesem bile... Hayırlı bir nesil yetiştirmek, o hayırlı nesile öncülük etmektir. Cenneti dünyadayken hissedebilmektir. Aslında nice amacım var, Allahû Teala'nın benden beklediği. Layık olabilmek tek temennim...
0|1
0|0
YourName333 | Kişilik & Karakter konusunda 430 görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Kimi gördünüz ki gelip de gitmeyen. Kime şahitlik ettik ki dünün inkarcıları son nefeste de olsa '' eyvah '' demeyen. Kim ki O'ndan korkup, layık olma çabasına girerse o kazanır.
Benim dünyaya geliş amacım ise biçilen rolün hakkını verip, önce Allah'a, sonra aileme layık olabilmek ve gıpta ile bakılabilen bir aile inşaa edebilmektir.
2|0
0|0
Jokeface | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Sen neyi amaçlarsan o aslında. Kimisi inançlıdır, inancına uygun bir kul olmaya çalışır. Kimisi dünyevi hedefler için yaşar. Para, kariyer, karşı cinsle beraberlik kurmak vs. Hangisi size uyuyorsa onu yapın ne diyeyim...
ben insanları ve cinleri yalnız bana kulluk etsinler diye yarattım
Zariyat Suresi 56. Ayet
şimdi kalkıp başka bir amaç içini nasıl söyleriz
1|1
0|0
_Cambaz_ | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Master
12 gü
Bi amacı olsaydı bildirirlerdi şimdiye kadar. Bence asıl öteki dünya burası ya ordaki günahlarımızın bedelini ödemek için göndermişler bizi bu kimsenin hatırlamadığı ceheneme :P
0|0
1|0
Gizli Üye
13 gü
Kadın ırkının özünde ne olduğunu tüm dünyaya haykırmaktır.
0|0
0|0
EmirTA | Kişilik & Karakter konusunda 256 görüş paylaştı.
Bilge
12 gü
Bana öyle bişey söylenmedi söylenseydi ben gelmezdim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1729Aynı zamanda hoş bir sadâ bırakmaktır gönüllerde amacım. Bedenim çürüyüp gitse dahi, hep güzel hatırlanmaktır.
Tohum atmaktır gönüllere, yeşereceğini göremesem bile...
Hayırlı bir nesil yetiştirmek, o hayırlı nesile öncülük etmektir. Cenneti dünyadayken hissedebilmektir.
Aslında nice amacım var, Allahû Teala'nın benden beklediği.
Layık olabilmek tek temennim...
Kime şahitlik ettik ki dünün inkarcıları son nefeste de olsa '' eyvah '' demeyen.
Kim ki O'ndan korkup, layık olma çabasına girerse o kazanır.
Benim dünyaya geliş amacım ise biçilen rolün hakkını verip, önce Allah'a, sonra aileme layık olabilmek ve gıpta ile bakılabilen bir aile inşaa edebilmektir.
Kimisi dünyevi hedefler için yaşar. Para, kariyer, karşı cinsle beraberlik kurmak vs.
Hangisi size uyuyorsa onu yapın ne diyeyim...
ben insanları ve cinleri yalnız bana kulluk etsinler diye yarattım
Zariyat Suresi 56. Ayet
şimdi kalkıp başka bir amaç içini nasıl söyleriz
Ahaha, komikmiş bu
Kaç çocuk yaptn ki
Bekarım daha
Pek anlayamadm o zaman kendini neden bebek makinası olarak gördüğünü
Hiçbir özelliğim yok ve ileride böyle olcam demek istemiş olabilir miyim
Hmm garip geldi tabiki olabilirsin senin tercihin
Aynen, hiçbir işe yaramıyom bari bu özelliğimi kullanayım diyom ben de
Peki ne diyim sen bilirsin