Güzel olmak istiyorum ama olduğumu düşündüğüm zamanda öbür insanlar eleştircek, havalı dicek diye düşünüyorum
Güncellemeler:
3 gü
Ben gibi böyle bi şey yaşayan var mı 😔 garip gelebilir ama böyle, paylaşmak istedim
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Kendini sevdiğin zaman dimdik durduğun zamanda eleştiriyorlar ama neden böylesin, kokoş, havalı çünkü bi insan kendini güzel hissederse özgüvenli durur ama özgüvenimi aldılar böyle diye diye
Girlll hepsi kıskanıyor dik dur
Sen de mi 🥺😘
Ben kızlar laf ettiği için korkuyorum kokoş diyolar havalı, duruşumu eleştiren oluyor, ama istemeden oluyodur ben kendimi üstün görmem ki , kimse de görmemeli zaten of insanlar çok kötü
Ah birde bana sor şunu Julia :)
Mesele güzel olmak değil mesele güzel olduğumu hissettiğim zaman rahat olabilmek, çok kasılıyorum biri bi şey der kokoş der, havalı der duruşuma bi şey der diye kaygılanıyorum
Ben kimseye laf etmiyorken insanlar benşm her şeyime laf ediyor ve sessiz kalmaktan bıktım korkuyorum eğer sesimi çıkarırsam daha da kırarlar diye
Bu özgüveninle alakalı bir durum hanımefendi , 2.3. Kişileri düşünmeyi azalarak bırakman lazım. Kimse senin için böyle yorumlar yapmıyor emin ol ama çoğu insan bana bakıyor bana yorum yapmışlardır diye düşünür , değerli olduğunu bil başkasının ne düşüneceğini dert etme
Teşekkür ederim güzel yorumun için
Rica ederim hanımefendi
Egomu şişiren yok aksine özgüvenimi kıranlar var
Herkesle de konuşamam çünkü sosyal fobim var