Mesela diyelim kendim için bişey aldım çok değişik sıkıntı veriyor bana.
Bu gün 140 kg halter plağı aldım spor için ama içimde çok değişik sıkıntı var. Hep böyle şeyler geçiyor içimden boş yere aldin , ne yapacaksın onu , vs vs zaten bu gün de işlerim ters gitti iyice daha içinde sıkıntı oldu.
Cimri birisi değilim birisine yardım ederim herkes cömert olduğumu der. Biri için hiç çıkar beklemeden yardım ederim ama biri bana edince ve kendime bir şey yapınca çok rahatsız oluyorum neden sizce?
Kendimi çok değersiz ve ise ise yar hissediyorum
Bu gün 140 kg halter plağı aldım spor için ama içimde çok değişik sıkıntı var. Hep böyle şeyler geçiyor içimden boş yere aldin , ne yapacaksın onu , vs vs zaten bu gün de işlerim ters gitti iyice daha içinde sıkıntı oldu.
Cimri birisi değilim birisine yardım ederim herkes cömert olduğumu der. Biri için hiç çıkar beklemeden yardım ederim ama biri bana edince ve kendime bir şey yapınca çok rahatsız oluyorum neden sizce?
Kendimi çok değersiz ve ise ise yar hissediyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31Ondan sebep mi?
Birisi için çok severek bişey yapıyorum ama ben kendim için birisine bişey dersem icimde çok büyük rahatsızlık oluyor boğuyor beni
Güzel bir davranış. Bence bunun sebebi de insanlardan bir şey istemeye cekinmen
Evet çok çekiniyorum.
Bazen birisi ile tanıştığım zaman acaba beni kibirli zannetti mi ona yanlış bişey dedim mi diye düşünüyorum.
Birisi ile kavga ettiğim zaman içimde aşırı derecede sıkıntı oluyor bunaliyorum. Ben bunu nasıl yaptım vs. Onu o anda görürsem gözlerim doluyor özür dilemem geliyor.
Ben çok mu ince düşünüyorum yoksa böyle mi gerekiyor
Biraz fazla ince düşünüyorsun bence. İnsanları bu kadar önemsemek seni yıpratır. Kaldı ki insanlar tehlikelidir, seni üzerler. Senin gibi düşünceli insanların neslinin tükendiğini sanıyordum. Şaşırdım gerçekten.
Öyle insanı çok kafaya takmam ama önemli girdiyse düşünürüm.
Oyle hep böyle değilim bazen böyle oluyor
Yine de güzel bir özellik dediğin gibi herkese olmamak koşuluyla
Dışardan çok sert duruyorum. Sinirlendim mi çok sinirleniyorum. Ama sonrası vicdan azabı. Küçükken beri mesela maddi durumu iyi olsa bile görüntüsü böyle biraz mazlum saf böyle değişik gibiyse çok değişik hissederdim. O zaman mesela ben aldığım zaman bişey bana bakar o da bundan ister heves eder vs diye kendime bişey yapmazdım. Bu küçüklükten beri böyle. Bende var onda da keşke olsa kafasi
Bilmiyorum. Bildim bileli böyleyim
Çocukluktan gelen bir şey olabilir
Sanırım öyle.
Ne yaşadım acaba