Merhaba güzide sitemizin değerli üyeleri.🦋 İşin aslı son zamanlarda oldukça kaygılıyım. Pek keyfim olduğu söylenemez. Peki, sizin haliniz nasıl? kendinizi kaygılı mı yoksa tam tersi neşeli mi hissediyorsunuz?
ta00ta | Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Bu aralar biraz yorgunum. Yüküm ve sorumluluklarım omuzlarıma ağır geliyor. 😏 Haliyle kaygılarım da biraz ağır basıyor.
1|2
0|0
LEYYA_GS | Kişilik & Karakter konusunda 4,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Birkaç gündür sadece durgunum. Fazla hissiz ve dingin hissediyorum kendimi :)
0|1
0|0
_ViViR- | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Neşelide değil kaygılıda.. Ruhsuz devam yine..
0|1
0|0
Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Normalde neşeli bugün biraz sinirliyim 👻
0|1
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Kaygılı ve mutsuz
0|1
0|0
YourName333 | Kişilik & Karakter konusunda 397 görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Evvelâ Allah ne derdiniz, kaygınız varsa hayırla selâmete erdirsin.
Ben ise, her daim evhamlı, düşünceli ve bu sıralar ekseriyette yoğunum. Yoğunluk ve meşgaleye hamd olsun, bundan asla şikayet etmem. Şikayet edilmesi zaten bizlere yaraşmaz elbet ama yegane derdimiz gelecek kaygısıdır, Allah hayırla feraha erdirir inşaAllah.
Her kimsin bilmem, burada denk gelirim arada size. Bir kardeşim olarak Rabbimin izni ile sabahın ilk saatlerinde sizleri de duama katacağım. İnşaallah en sevdiği kulları hürmetine kabul buyurur.
İlaç gelir. Müminin mümine duası kabul olurmuş. Allah bin defa razı olsun. Sabahın ilk saatlerine hemde hatırlayıp bir anne ve iki evladını aglatmasinlar ayırmasınlar diye edeceğiniz dua yüzü gözü hürmetine Rabbimde sizin tüm dertlerinizi giderip, her türlü maddi ve gönül borçlarınızdan azad olasınız. 🤲
EskiBirAğaç | Kişilik & Karakter konusunda 105 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
Hiçbir duygu hissetmiyorum. Ne mutsuzum ne de mutluyum, kimseye karşı öfkem olmadığı gibi sempatim de yok. Duygularım benden alınmış gibi hissediyorum.
0|1
0|0
Cherry-Blossom | Kişilik & Karakter konusunda 769 görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Ben neşeyi bulsam da iki dakika sonra gidiyor elimden. Genelde hüzünlüyüm, hüzün daha çok seviyor beni.
0|1
0|0
Ayza6466 | Kişilik & Karakter konusunda 93 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
İçimi kimse bilmesin diye renk saçıyorum tüm pencerelerden..
1|1
0|0
OnceUponATimee | Kişilik & Karakter konusunda 215 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
Aslında hiçbiri değilim. Tam neşeli olacakken kaygılı oluyorum şu sıralar.
0|1
0|0
Sazimentt12 | Kişilik & Karakter konusunda 4,8b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
307Daha da iyi olacağım..
🧿İnşaallah🧿
Fazla hissiz ve dingin hissediyorum kendimi :)
Ruhsuz devam yine..
Ben ise, her daim evhamlı, düşünceli ve bu sıralar ekseriyette yoğunum. Yoğunluk ve meşgaleye hamd olsun, bundan asla şikayet etmem. Şikayet edilmesi zaten bizlere yaraşmaz elbet ama yegane derdimiz gelecek kaygısıdır, Allah hayırla feraha erdirir inşaAllah.
Amin, Rabbim sağlık afiyet versin. Rahmetiyle kuşstsın bizleri.
Amin inşaAllah.
“İyiyim desem yalan olur, kötüyüm desem inancıma dokunur. En iyisi şükre vurayım dilimi, belki o zaman kalbim kurtulur.”
Bu ifade duruşumuzu en iyi şekilde ifade ediyor sanırım...
Rabbim dere verip derman aratmasın..
Yüreğinize sağlık.
Dert*
Rabbim sizlerinde onlarında eksikliğini yaşatmasın birbirinize..
Aaa çok güzel ve ihtiyacım olan bir duayı rabbim cuma gecesi sizden nasip etti😇😊 vallahi çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Her kimsin bilmem, burada denk gelirim arada size. Bir kardeşim olarak Rabbimin izni ile sabahın ilk saatlerinde sizleri de duama katacağım. İnşaallah en sevdiği kulları hürmetine kabul buyurur.
İlaç gelir. Müminin mümine duası kabul olurmuş. Allah bin defa razı olsun. Sabahın ilk saatlerine hemde hatırlayıp bir anne ve iki evladını aglatmasinlar ayırmasınlar diye edeceğiniz dua yüzü gözü hürmetine Rabbimde sizin tüm dertlerinizi giderip, her türlü maddi ve gönül borçlarınızdan azad olasınız. 🤲
Rabbim ömür verir de o saatlerde ayakta olursam o sabahı ve sonrası dualarım sizlerle.. Allah korkularınızdan emin eylesin sizi.. 🙏
Ay çok teşekkür ederim çok sağolun. 😇🙏
Duada bulunduk mu bilmiyorum ama bugün bekledigim güzel gelişmeler oldu abicim😇 ne anneler ne çocuklar ağlamayacak. Çok şükür.
Elbette ki sabah namazı sonrası bulundum. Umarım çok daha güzel şeyler olacak. Rabbim ne mücadelen varsa muzaffer kılsın seni🦋
Ağlattınız bilesiniz. Amin inşallah. 😇🙏
Rabbim daim etsin inşaallah. Çok sevindim. 🧿🧿🧿🧿
Bilmukabele hocam saolun
Bu aralar üzerimde biraz durgunluk ve dinginlik hakim..
Gün🌙dın 🦋
Size de günaydın, hayırlı sabahlar dilerim☀️
😇Mutlu oldum
Genelde hüzünlüyüm, hüzün daha çok seviyor beni.
Bul beni🤣🤣
Niye?
Ne demek şazi niye 🤣
Ben gülecek bir şey göremedim bayım
Bana bak 🤣🤣
Depresif al benden de o kadar.. 🤕
Kaygılıyım.