yalnızzzzzzzzz | Kişilik & Karakter konusunda 96 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
biyolojik bir durum varsa kanıtlanırsa düzeltilmelidir hasta olanı düzeltmek varken cinsiyet değiştirmek sapkınlık çift cinsiyet olursa anca hangi hormolar fazlaysa biri seçilir gerisi sapkınlık gelmişin 30 35 yaşına ben kadın olacam öyle hissediyorum hadi oradan derler adama varsa sorunun git tedavi ol derler
1|0
0|0
eskikafalıadam | Kişilik & Karakter konusunda 556 görüş paylaştı.
Yoda
2 gü
zor gelir kardeşim taşımak.. başına gelen her musıbette ya kadınlığa ya erkekliğe bağlar.. adınız kadar emin olun kolaycılıktan başka birşey değil bu.. kadın kendine has erkek kendine has.. allah öyle bir mutlak denge vermişki ikisine birinin bi dediğine diğeri küt diye yetiştirebilir cevabını.. herkes fıtratını bilmeli onunla gurur duymalı ve layık olduğu gibi taşımalı.. ama en guzeli takım çalışması:)
1|0
0|0
Gizli Üye
2 gü
Bu aslında bir kural değil normallik. Bir sandalyeden televizyon, bir yataktan masa olmasını, bir giysi dolabından buz dolabı olmasını beklemek nasıl mantıklı geliyorsa kadının erkeğe erkeğinde kadına benzemesini o derece mantıklı bulurum. Hastalıklı olanları hariç tutuyorum
1|0
0|0
angelofthecity | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Master
2 gü
Bu zor bir durum. Psikolojik ve hormonal bir durum. Herkes istedigi gibi yasamali.
1|1
0|0
Bidublerakı_ | Kişilik & Karakter konusunda 163 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
Vallaa merak ediyorum ben gerçekten napardım diye kadın olsam :)
1|0
0|0
Erenkuvvet | Kişilik & Karakter konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Master
2 gü
Herkes istediği gibi yaşamalı
1|0
0|0
atomosman | Kişilik & Karakter konusunda 66 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
111Psikolojik ve hormonal bir durum.
Herkes istedigi gibi yasamali.
Nasıl yani?
Sen erkeklerin yapmak istediklerini yapmak istemezmisin isterdin bizde kadınların yaptıklarını yapmak istiyoruz
Tabi
Evet
Ne kadar aralıkla böyle ataklar oluyor
Ben kendimi hep kadın olarak hiss etdim
Nasıl yani))