Sürekli benle şakalaşmaya çalışıyor yaşı 55-60 falan. Yoruyor beni ya... evde yalnizken kapiyi acmadigimi bile bile niye gelir insan! Kapi deliginden bile bakamiyorum artik cunku "benimmm aç" diyor.
Annem biliyor. Hatta anneme "kapiyi acmiyor bana" demiş. Annem de "ben açma diyorum" demiş. Napicam ben diye tepki veriyor. Hayir annem evdeyken 1 kere bile gelmiyor. Dün 2 kere geldi 2 kere! Yanlis mi dusunuyorum?
Ailen dışarıdan eve geldiğinde kapıyı çalmak yerine anahtarla açıyorsa eğer istisnasız olarak çalan hiç bir kapıyı açmazsan bir süre sonra bırakır bence gün içinde kapıyı çalmayı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
18Muhabbet edecegim yaş skalasinda degil 60larinda ve oglu evli. Bunun derdi baska ve sinirlerimi bozmaya basladi artik
Neyden şüphelendin peki.
Evlendircek oglu ya da yakini var mi?
Hayır yok
Yasi kac komsunuzun.
Neler konusuyosunuz?
Sana davranisi nasil
Sürekli benle şakalaşmaya çalışıyor yaşı 55-60 falan. Yoruyor beni ya... evde yalnizken kapiyi acmadigimi bile bile niye gelir insan! Kapi deliginden bile bakamiyorum artik cunku "benimmm aç" diyor.
İlginc
Eger seni mutsuz ediyosa acma pakiyi. Dustaydim de, icerdeydim duymadim de,
Bahane cok.
Görmek istemiyorum kendisini :D
Kapı deliginden bakamiyorum bile düşünün. Baktigimda "benimmm" diyor hadi açma.
Sesini çıkartma, benim benimm diye bağırsın s. tir olup gitsin
Peki bi kere uygulayayim
Anlamadim gitti ya sapik gibi evdekiler gidince kapima damliyor. Dün 2 kez geldi
Açma kapıyı
Kapı deliginden bakamiyorum bile düşünün. Baktigimda "benimmm" diyor hadi açma.
Ailene bunu söyledin mi
Annem biliyor. Hatta anneme "kapiyi acmiyor bana" demiş. Annem de "ben açma diyorum" demiş. Napicam ben diye tepki veriyor.
Hayir annem evdeyken 1 kere bile gelmiyor. Dün 2 kere geldi 2 kere! Yanlis mi dusunuyorum?
Ailen dışarıdan eve geldiğinde kapıyı çalmak yerine anahtarla açıyorsa eğer istisnasız olarak çalan hiç bir kapıyı açmazsan bir süre sonra bırakır bence gün içinde kapıyı çalmayı
2 senedir acmiyorum. evde oldugumu biliyor. Hala ayni! Derdi baska ama cözemiyorum.
Açmamaya devam o zaman
Neyse ne!
Düzgün olmasının kime zararı var. En azindan soru guncellemesinde duzeltebilirsiniz