İkizler burcu kadını/erkeği hakkında ne düşünüyorsunuz?
6
2
Görüşünü yaz
Kapat
En İyi Erkek Görüşleri
çarliabiniz | Kişilik & Karakter konusunda 534 görüş paylaştı.
Guru
6 gü
İkizler burcu erkeğiyim anlık duygu geçişi. Her hangi bir konu da akıl alınan kişilerdir. Eğlencelidirler. Çok fazla kafaya takarlar. Bir şeyi zorla yaptıramazsin keyfi isterse yapar ya da hiç yapmaz. Kimsenin boyundurugu altına girmek istemez.
Bazen moralim bozuk oluyor keyfim enerjim bir anda düşüyor yani her insan da olduğu gibi birde hayal kırıklığı yaşadığım an oluyor hevesim kaçıyor o zaman canım sıkılır. Duygu geçişleri anlık olduğu oluyor mesela her halde buna dengesizlik diyorlar. Ama isteyerek yaptığım bir şey değil sonuçta neden insan isteyerek üzülsün ki.
Bunlar normal şeyler ama mesela ben de çok üst boyutta oluyor bu geçişler. Duygu ile mantık arasında kalıyorum. Çok gel git yapiyorum :( merak ettim başkasında da. oluyor mu
Ya bende oluyor bazen yoğun boyutta o zaman iç dünyama kapaniyorum pek sohbet etme kafasında bakmıyorum keyfim yerinde olursa konuşurum mutsuzluklarımi pek anlatmayı sevmem içimde yaşıyorum hep
Doğum saatimi bilsem öğrenecem de bilmiyorum maalesef yükseleni o yüzden ama takıntılı biriyim taktım mi birseye çok takarım aşırı kıskançlıkta var bende
En İyi Erkek Görüşleri