Musaozbay2 | Kişilik & Karakter konusunda 483 görüş paylaştı.
Yoda
9 sa
Uzun süre İnşaatta denetim görevi yaptım bu süre zarfında Sürekli aşağıya bakıyordum korka korka ama bir süre sonra korkumun azaldığını ve bitmeye başladığını fark ettim şu an yükseklik korkum yok
0|1
0|0
Tilkinincivcivi | Kişilik & Karakter konusunda 65 görüş paylaştı.
Xper 4
1 gü
En güvendiğin arkadaşınla dönme dolaba falan bin telaşlanınca o sakinleştirsin seni kademe kademe ilerle bence
Ben uçaktan değil de, gökdelenler olsun balkonlar olsun onlardan korkuyorum. O an odak noktanızı farklı bir yere verirseniz faydalı olur, geçer umarım.
2. kattan bakarken bile başım dönüyordu. Daha sonra 2. kattan bakmaya alışınca 3-4-5-6 derken geçti. Birden yükseklerden bakmak yerine, kademeli şekilde olursa daha kolay olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Uçak bile fayda etmedi 😂
Yahu uçak tabi korkutur dönme dolapla uçak bir mi o yüzden kademe kademe dedim😀
Tavsiyeni dikkate alacağım 👍😂
Yani iş gereği 4 kez uçağa bindim o da iyi gelmedi ve korkyuğum yükseklik mesafesi giderek azalıyor
Ben uçaktan değil de, gökdelenler olsun balkonlar olsun onlardan korkuyorum. O an odak noktanızı farklı bir yere verirseniz faydalı olur, geçer umarım.
Teşekkür ederim
Ayaklarım çekip başım dönüyor yoksa zorlayacağım
2. kattan bakarken bile başım dönüyordu. Daha sonra 2. kattan bakmaya alışınca 3-4-5-6 derken geçti. Birden yükseklerden bakmak yerine, kademeli şekilde olursa daha kolay olur.
Teşekkür ederim deneyeceğim