Çok bencil olur aslanlar. Melek yüzlüler. O yüzün arkasinda şeytanlik var. Dunya sana ayit değil aslan burcu. Bu kadar sahiplenmi dunyayi. O egonun altida bomboş ayrica.
Yaylar dengesizdir. Kullanicidir. Kandiricidir. Insanlarin duygulariyla oynar. Sahte bir ilgi gosterir. Sonrada keser. Insanlari asağlar. Kendini üstün görür. Bu egonun altinda ne varsa artik😏
Hayir. Ne demek istedigimi gayet anladigini dusunuyorum. Önce samimi ve içten bir ilgi gösteriyorlar. O kişiyi elde ettiklerindede umursamz davraniyorlar.
En ufak bi problemi bile kafaya takarım ve %100 hallolmadığı sürece en negatif olacak gibi düşünürüm. Gelişmeye değil sonuca sevinirim. Tespitler yerinde
gece-görüsü | Kişilik & Karakter konusunda 521 görüş paylaştı.
Yaylar dengesizdir. Kullanicidir. Kandiricidir. Insanlarin duygulariyla oynar. Sahte bir ilgi gosterir. Sonrada keser. Insanlari asağlar. Kendini üstün görür. Bu egonun altinda ne varsa artik.
Kararsız kalıyorum sadece ama Bulasmayinbana88 bahsettiği hiçbirini yaşamadım ve başkasında yaşatmadım. Tam tersine egodan ve bir insanı kullanmaktan nefret ederim.
Çok bencil olur aslanlar. Melek yüzlüler. O yüzün arkasinda şeytanlik var. Dunya sana ayit değil aslan burcu. Bu kadar sahiplenmi dunyayi. O egonun altida bomboş ayrica. @Dropgun
'Görüş sahibi' yengecler yapmacik olur. Salağa yatarlar hep.
Görüş sahibi
1 gü
Bak bu iyi biliyor 😂😂😂
Gizli Üye
1 gü
oğlak
0|0
0|0
Soran
1 gü
Plancısın Duygusalsın Ağır başlısın :)
Görüş sahibi
1 gü
evet, evet , hayır ; bazen başım yanıyor hoppayım insanlara (plancı yanım insanlarda devre dışı içimden geldiği gibi düşünmem/belki de düşünemem bug oluşuyor )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2625Plancısın
Duygusalsın
Ağır başlısın :)
Ve çok bunalganım :D
Çokkk çokk sabit bir insansin. Kir şu duvarlarini. Kurallarindan vazgec. Goster duygularini.
@Bulasmayinbana88 Göstermem olmaz :D
Çokkk çokk sabit bir insansin. Kir şu duvarlarini. Kurallarindan vazgec. Goster duygularini.
@Bulasmayinbana88 Yanlış tahmin
Sizi 3 hayırla uğurluyoruz 😎
Soran kisi degilim ben.
@Bulasmayinbana88 Başkasının sorusuna neden salça oluyorsun :))
Sorunu işgal ettiğim için üzgünüm😅
Cömertsin
Egolusun
Eğlenmesini bilenlerdensin 🙂
Çok bencil olur aslanlar. Melek yüzlüler. O yüzün arkasinda şeytanlik var. Dunya sana ayit değil aslan burcu. Bu kadar sahiplenmi dunyayi. O egonun altida bomboş ayrica.
@Bulasmayinbana88 Uzdun 🤔 ben aslinda bu kadar kirici konusulacak gibi degilimdir niye boyle dedin
Burvunu yorumladim. Kisiliğini bilmiyorum. Direk üstüne alinma. Bu burcunun özelliği ve burçlar %100 uyum sağlamaz.
@Bulasmayinbana88 🍂peki ama yine de bi yaprak dustu dalindan 👐😔
☹kirdiysam ozur dilerim. Dedigim gibi burcunu elestirdim. Bunlar kisisel gelisimle ilgili. Yeterince gelismissen böyle sacma davranislarda bulunmazsin zaten.
Anlayışlısın
Dengesizsin
Cana yakınsın :)
%100 Tuttu 😅
Yaylar dengesizdir. Kullanicidir. Kandiricidir. Insanlarin duygulariyla oynar. Sahte bir ilgi gosterir. Sonrada keser. Insanlari asağlar. Kendini üstün görür. Bu egonun altinda ne varsa artik😏
@Bulasmayinbana38 S*kseydin Reis.
Yok öyle bir şey aksine bağlıyız
Burvunu yorumladim. Kisiliğini bilmiyorum. Direk üstüne alinma. Bu burcunun özelliği ve burçlar %100 uyum sağlamaz
38 değil 88. Ve benim taniğim tüm yaylar önce yogun bir ilgi gosterir sonrada umursamayip kendini üstün görür.
Yay olan çok arkadaşım var sürekli sevgili değiştiren tipler değiller
Sürekli sevgili degistigini idda etmedim.
İlgiyi kesmeleri sonucu bu yola çıkmazmı?
Hayir. Ne demek istedigimi gayet anladigini dusunuyorum. Önce samimi ve içten bir ilgi gösteriyorlar. O kişiyi elde ettiklerindede umursamz davraniyorlar.
Peki öyle diyorsanız Saygılar
Dedigim gibi burcunu elestirdim. Bunlar kisisel gelisimle ilgili. Yeterince gelismissen böyle sacma davranislarda bulunmazsin zaten.:))
Kıız burcunu yazican ozelliklerini degil mdöslsl
@külllkedisi kafa gitmiş benim sorry
@külllkedisi başak
@rubyrubbie bosver onemli degil sanki bizimki yerinde : D
🤣🤣🤣
Yaa 😹
Hırslısın
Sinirlisin
Zekisin :)
Hırs var sinir var zeka çok merhamet vede vicdan bunları unuttun
3 kelime olduğu için maalesef 😂
Haklısın bravo sana
O kadar bos sinirlenirlerki. Her seyede sinirlenme be insan oglu. Ve insanlari kullanma
@Bulasmayinbana88 kimseyi kullanmıyorum Rabbim şahit
@yaralisevda01 sevindim adina. Burcunu elestirdim seni degil. Uymuyorsa soylediklerim cok alinma ustune:))
@Bulasmayinbana88 yok alınmadım inan ki sadece burcumu eleştiren arkadaşımı bilgilendirdim
Peki. Sorun yok ozmn.:))
@Bulasmayinbana88 aynen sorun yok😊
Duygusalsın
Cana yakınsın
Sinirlisin :)
Owww hepside uyuyor dogru aferin kizz : D
😂💜
Sende baliksin kesin 😂
Hayır aslanım ben ama en yakın arkadaşım balık 😂
Detaycısın
Kafa dengisin
Bakımlısın :)
Güzel tahminler doğru
Basaklar garantici olur. O kahkahalarinizin gülen yüzünüyün altinda stres ve kaygı var.
En ufak bi problemi bile kafaya takarım ve %100 hallolmadığı sürece en negatif olacak gibi düşünürüm. Gelişmeye değil sonuca sevinirim. Tespitler yerinde
Anlayışlısın
Dengesizsin
Cana yakınsın :)
Yaylar dengesizdir. Kullanicidir. Kandiricidir. Insanlarin duygulariyla oynar. Sahte bir ilgi gosterir. Sonrada keser. Insanlari asağlar. Kendini üstün görür. Bu egonun altinda ne varsa artik.
Kararsız kalıyorum sadece ama Bulasmayinbana88 bahsettiği hiçbirini yaşamadım ve başkasında yaşatmadım. Tam tersine egodan ve bir insanı kullanmaktan nefret ederim.
@gece-gorusu adına sevindim. Seni değil burcunu elestirdim. Uyumlu degilse alinma ustune
Bulasmayinbana88 yazdıklarınıza tam tersi özellikler görünce şaşırdım sadece.
Düşüncelisin
Duygusalsın
İyi niyetlisin :)
Cömertsin
Egolusun
Eğlenmesini bilenlerdensin :)
Yanlış
Ben de aslanım nasıl yanlış?
Aslan değilsin demek ki ://
Aslanım neresi yanlış söylesene belki de sen değilsindir
Yoo ben aslanın dibiyim :))
Ben de aslanın dibiyim ee ne olmuş 😂
Olamazsın
Asıl sen olamazsın
Yoo :))
Çok bencil olur aslanlar. Melek yüzlüler. O yüzün arkasinda şeytanlik var. Dunya sana ayit değil aslan burcu. Bu kadar sahiplenmi dunyayi. O egonun altida bomboş ayrica. @Dropgun
@Bulasmayinbana88 hah işte bana böyle gelin :))
Detaycısın
Kafa dengisin
Bakımlısın :)
Kafa dengine okey diğerlerine eh işte 🙂
Basaklar garantici olur. O kahkahalarinizin gülen yüzünüyün altinda stres ve kaygı var.
@Bulasmayinbana88 benim için değil o dediklerin
Düşüncelisin
Duygusalsın
Evet teşekkür ederim 🌼
Rica ederim 💜
Duygusalsın
Cana yakınsın
Sinirlisin :)
Kısmen-Kesinlikle-Karadenizliyim
Vaayyy
Kafa dengisin
İnatcısın
Kıskançsın :)
Bide azgın 😄
Onu unuttum 😂
İster misin
O sert durus. Keskin bakis. Havali bir otariteleri vr boğalarin. Ulasilmaz gozukuyorlar. Ama nedense bir anda çok çapkin ve seviyesz olabiliyorlar.
Cidden şu an o durumdayım
Yaz burcunu
Yengeç
Düşüncelisin
Duygusalsın
Net konuştun daha belirgin olmalı
Yengeçlerin özelliği duygusal olmaları ve çoğu olayda fazla düşünceli tavır sergilemeleridir. 3 kelime olduğu için belirsiz oluyor olabilir mi acaba?
Yengeç aslında öyle değil daha farklı gizli piskopat
Tamam öyle diyorsan 😂
Evet
'Görüş sahibi' yengecler yapmacik olur. Salağa yatarlar hep.
Bak bu iyi biliyor 😂😂😂
Plancısın
Duygusalsın
Ağır başlısın :)
evet, evet , hayır ; bazen başım yanıyor hoppayım insanlara (plancı yanım insanlarda devre dışı içimden geldiği gibi düşünmem/belki de düşünemem bug oluşuyor )
Yani genelde ağır olurlar senin de farkın olsun 😂
yok ben bipolarım
Bnde
Kafa dengisin
Kararsızsın
Cana yakınsun :)
Hayatım boyunca net oldum
Teşekkürler
Ego bunlar net olamıyo normalde ama ego
Yani genelde böyle olur ama herkes aynı olucak diye birşey yok
Sen doğru tespit etmişsin sadece ego yapıyo o
İnsanlar tanımadığı insanlar hakkında yorumda bulunduklarında onlar ne olur? Ey soran insan
Öylesine dedim ağlama pls
Soran kişi bazı insanların nicki çok değişik değil mi?
Dalgasına konuşuyoruz her insan aynı değildir burcların genel özelliklerinden bahsediyoruz
Sen akıllı bir insansın dostum
Seni kutsuyorum...