12 yaşında bir kardeşim var. Kardeşimi tanıdığımdan beri hep sabahlayan birisi, mesela 2- sınıfa giderken hep saat 2-3 gibi yatardı yıllar geçtikçe yükseltti 4- sınıfa giderken 4-5 gibi yatmaya başladı 6- sınıfa geçti şu an hiç uyumadan saat 17 ye kadar durabiliyor. Uyumayı sevmediğini en çok korktuğu şeyin rüya görmek olduğunu söyledi ayrıca uyumakta çok zorluk çeken birisi. Hatta tam olarak "ilk defa 5 yaşlarında televizyonda Savaş isimli bir çocuğun anaokulunda uyurken öldüğünü gördüm ondan sonra 1-2 yıl "ya uyurken ölürsem?" diye korktum ama artık korkmuyorum ölsem umurumda olmaz sadece rüya görmekten korkuyorum" dedi. Daha çok küçük böyle korkularının olması sorun olmaz mı ilerde?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Ben de oyleydim simdi geldim 25 yasima uyumadan olmayacagini anladim. Yine ara ara tekrar ediyor mesela basen 48 saat uyumama problerim. Gecicektir elbet ama bir paikologa gitmenizi oneririm.
O yasta uyumasi lazim.
Hatırladığı rüyaları anlatır genelde uyandığında şunu gördüm diye ama o kadar ciddi garip şeyler görmez genelde diye biliyorum korktuğu şeyler kabus gibi şeyler sanırım "ne göreceğimi bilmiyorum o yüzden rüya görmekten çok korkarım" gibi bir şey demişti ama hatırlamıyorum tam
Yani ben buna aptallık derim uykusuz bıraksın kendini de iyice devreler yansın kabusları halüsinasyon olarak gelsin peşinden madem
Kardeşinin dediklerinde tutarlılık yok veya adam akıllı anlatmıyor yaptığı iş konuştuğu da konuşma değil zırva