En İyi Kız Görüşü
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
912Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yok çayla ikisi ayrı ayrı güzel oluyor. Etinin sütlü çikolatası ile çayın yanında süper oluyor 😀
Yine de o çikolatayı hemen bitirince israf gibi geliyo 😂😂 neyse renkler zevkler tartışılmaz sanırım😅
Yapmıyor. Biraz antep fıstığı biraz çikolata yapmıyor. Sporda yapmak gerek tabı 😀
Ohoo öyle zayıflama mı olur eziyet 😅 yeterli ve sağlıklı beslen tamam aç kalmak yerine düzenli bi dert edin bi haftaya zayıflarsın 😅😂
Ha yemekle aran yoksa iyi tabi akşamı bırak gece de acıktıysam yerim yani 😂😂
Aaa yemeyi severim bak 😀 Gecen kis 80 kilo göbekli gidiklı iğrenç biri olunca haydaaaa bu böyle olmuyor dedim ve yemekle arama mesafe koydum ve düzenli spora başladım. İlk 2 3 hafta çok koydu ama şimdi alıştım.😊
Vaay iyi bari inşallah sıkıntısız devam ettirirsin, ehehe ben yiyip yiyip kilo almayanlardanım sanırım birazcık😅😂
Yaşın doğruysa o yaşlarda bende yiyip yiyip kilo almıyordum. 30'lu yaşlara gelince metobolizma yavaşlıyor tabi. Ne yesen yaramaya başlıyor 😀
Bu günlerin tadını çıkar. Buldugunu indir mideye hiç düşünmeden. Kiloda almıyorsun nasıl olsa 😀
Ahaha amaan boşver ye en fazla tombik olursun o zmn da gitceğin yere yuvarlanarak gidersin çok zevkli 😂
Sacmalama be 😂 Valla iğrenç oluyor. Hareketler aģiŕlaşıyor, hemen yoruluyorsun çok kötü ya😀
Ee o zmn yaptığından keyif almaya bak dicem ama yemeden de zor olur da modunu düşürmiyim jdkdld
Düşmez düşmez böyle iyiyim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu yüzden aynen devam boyle 😀
Yürü be kim tutar seni 😄 kulaklığı tak en sevdiğin şarkıları aç akşam çık koş koş iyice yorul, halin kalmıyana kadar ama, sonra eve gelince de direk uyu yemeye fırsat kalmamış olur 😄
Koşmuyorum kız 😀 Pandemi dolayısıyla evde spor yapıyorum zaten. Spor salonuna gitmem bu durumda. 😊
Evde nasıl koşayım ya 😂 Hit kardiyo yapıyorum, ağırlık çalışıyorum. Gayet de zevkli 😊
Sanırım ben fazla üşengecim jdksk yemek yok denişik spor aletleri var yine de aynen güzel bak hayata be geçer bunlar da 😅
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!😂😂 He niye olmasın en fazla kapıyı yüzüne çarpar 😄 ondan demedim la parayla almak, kendine hediye falan
Enn sonn illa yakın bi zaman olması gerekmiyo 🤦😅 hayır hatırlamıyorsan bize az çiğ köfte falan almadın jdksk
Ihım tamam 😅 napıyım acıların çocuğuna bağladın senin yerine ben cvp veriyim dedim 😄
En İyi Erkek Görüşü