selam öncelikle herşey iyidir umarım hayatında şöyle başlamak isterim hayttan zevk alıyorum şahsen ve bunun farkına çok önceden vardım dibe vuruduğumda ben nelerden hoşlanırım ben kimin ne yaomak istiyorum amacım ne diye sordum hep ve nelerden hoşlandığımı gördüm eskiden ne kadar boş işlerle uğraşıyormuşum geriye baktığım zaman hiç bir şeyden zevk almıyormuşum şimdi ise bir çok şeyi değiştirdim kendi adıma 16 yaşından beri mutfakalrda çalıştım bu arada aşçıyım ben gastronomi okuyorum bir yandan iç mimarlıkla uğraşıyorum proje çiziyorum ve hoşlandığım şeyleri yanlız kalarak öğrendik tecrübe ile şu an gezmeyi çok severim her hafta seyhat ederim yeni yerler görürüm haytta bir amacım var bir gayem var buna tutunurum ben gezmeyi görmeyi çok severim eğlenceyi onun dışında kitap okurum ve bunları yaptıkça zevk alıyorum hayata tekrardan bağlanıyorum bu insanın kendisyile alakalı kendisni tanımayla herşeye pozitif düşünürüm ve bu çok güzel birşey umursamam gereksiz şeyleri gerken şeyi gerektiği kadar umursamak lazım ve bundan mutluyum umarım yardımcı olurum sana
1|0
0|0
ufukgürerrr | Kişilik & Karakter konusunda 703 görüş paylaştı.
Guru
2 gü
Hayatın bir sonu olduğunu unutma o yüzden pozitif ol.. herşeyin sonu olduğu gibi nefesinde sayılı kafaya takmakla birşey değişmez herşey olacağına varıyor
O inslarlarla kendini kıyaslama herkes aynı değil herkes aynı yetiştirilmedi ki Ayrıca her zaman pozitif ol bilmem ne diyen kişisel gelişim saçmalıklarini da okuma. Onlar daha çok negatif yapar
Bahsettiğin tanım umursamamak falan sana bir katkı sağlamaz hayattan zevk alıcaksan başarıdan zevk al hedeflerinden, hayallerinden zevk al bak o zaman hayat daha anlamlı ve zevkli olucak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
37Ayrıca her zaman pozitif ol bilmem ne diyen kişisel gelişim saçmalıklarini da okuma. Onlar daha çok negatif yapar