İki senedir kendi paramı kazanıyorum. Kendime ait bir iş kurma yolunda ilerliyorum. Kendimi bildim bileli giyim, makyaj vs öyle abartılı alışberişlerim olmaıd makyaj malzemesi oalrak rimel falan kullanırdım kıyafet de senede 1 kere bir ili parça alıp yıpranana kadar giyerdim.
Şu sıra fark ettim ki herkesin doğum gününe gayet kaliteli güzel şeyler alıyorum. Biraz da kendime para harcamak istedim. Tabiki alıyorum kendime de birşeyelr ama yinede çok az harcıyorum. Şimdi doğum günüm yaklaşıyor bende kendime moral olsun biraz mutlu olayım diye alışveriş yapıyorum. Ama nedense her zmaanki gibi olay oldu bu durum. Sanki herkes ağız birliği yapmış. Ne gerek var.. Para harcamaya yer mi arıyorsun.. Çok paran var galiba vs vs. Aşırı sinirlendim. Ben mi haksızım benn mi yanlış düşünüyorum gerçekten
Şu sıra fark ettim ki herkesin doğum gününe gayet kaliteli güzel şeyler alıyorum. Biraz da kendime para harcamak istedim. Tabiki alıyorum kendime de birşeyelr ama yinede çok az harcıyorum. Şimdi doğum günüm yaklaşıyor bende kendime moral olsun biraz mutlu olayım diye alışveriş yapıyorum. Ama nedense her zmaanki gibi olay oldu bu durum. Sanki herkes ağız birliği yapmış. Ne gerek var.. Para harcamaya yer mi arıyorsun.. Çok paran var galiba vs vs. Aşırı sinirlendim. Ben mi haksızım benn mi yanlış düşünüyorum gerçekten
Güncellemeler:
4 gü
Bana savurgan muamelesi yapmalarına sinir oluyorum en çok. Yoksa zaten bildiğimi okuyorum. Ben bir ayda sadece kedilerime, abur cubur, çok nadir de kendime birşeyler alıyorum. Tutumlu değilim ama asla savurgan sa değilim
4 gü
Güncel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
16Gelde anlat bugün baya bir sinirlendim bu yüzden birşey diyince de ben kötü oluyorum
Herkes konuşur ya. Buna yapacak bir şey yok. Sen rahatça alışverişini yap. Yine kazanacak olan sensin sonuçta. Kimsenin hayatına müdahale etmesine izin verme.
Yok zaten ben istediğimi yapıyorum ama misal annem ona birşey alsam bile böyle yapıyor. Öyle bir konuşuyor ki sanki ben savurganın önde gideniyim... Bende buna sinirleniyorum.
Ben ömrümde kuaföre gitmemiş ihtiyaç duymamış insanım saçımı bile kendim kesiyorum. Gezme desen dışarı çıksam da öyle çok para harcanacak şeyler yapmıyorum. Harcadığım bir bazen ıvır zıvır alırım yiyecek, şimdide kendime birşeyler aldım. Kıyafet alıyım diyorum ne gerek var evdesin zaten, çanta, mont, bot vs ne düşünsem ne gerek var cevabı 🤣 Katılamazlar zaten ama beynimi şey ettiler yani
Demekki neymiş almaman gerekiyormuş 😀Boşver kimseye hediye falan alma ne gerek var. Onlara harcayacağın parayı kendine harca. Kimse böylece hesap soramaz 👌Sanki senin paranın hesabını tutuyorlar.. Onlara ne!
Ooo o hediyelere harcadığım paranın gerçekten haddi hesabı yok. Kız kardeşimin doğum gününde toplam 500 harcamışımdır. Erkek kardeşime de kulaklık aldım 225 liraya oo bazı kişilere de orjinal saatler mi alınmado neler neler zateb ben kimseye hediye almasam ya işim daha büyük ya da kenarda baya bir param vardı.
Ooo, sen iyi bir arkadaşsın. Arkadaşım olur musun hshsgsdj
sen en iyisi mi boşver sağa sola para harcamayı. Sadece kendin için yap ne yapıyorsann
dik dur aseletini görsünler
sok lafını geç git kim karışabilir sana
Ya söylüyorum da biri annem biri sevgilim omu geçtim başkaları da diyor. Tamam bu zmana kadar birikim yapmadım ama ben mal alıp satıyorum, 3 kedi besliyorum, kardeşlerimin de keyfi ihtiyaçlarını veriyorum arada (kulaklık, makyaj malzemesi tarzı). 2 senede kendime aldığım şey 3 ayakkabı ve birkaç makyaj malzemesi bu kadar. Bende buna deli oluyorum. Sanki neye gidiyor para. Yemeye içmeye vermiyim kullanabileceğim şeyler alıyım dedim gerçi annem ne alsam ne gerek vae diyor o ayrı 🤣. Ona birşey alsam da böyle değişik gerçekten
boş ver açıklama yapma devam et bildiğinden ahaha
🤣🤣
Arkadaşlarıma almıyorum ya aileden genelde birde sevgilime iyi harcadım. Arkadaşlar pek hak etmiyor açıkçası zamanında adam olan olmadı bende herkese hak ettiği gibi davranıyorum. Onlara en fazla yemek falan ısmarlarım
Ya sadece yaşamaya çalışıyorum biraz modum yükselsin diyprum ama çok güzel düşürüyorlar gerçekten
Boş verin öyle enerji emicileri. Keyfinize bakın.
Ahahaba 😂
Nasıl mutlu isen oyle hareket et.
Nasıl olsa diyecek bir şey bulacaklar 😂😂