Çalıştığım yerde kız var ben gireli 2 hafta oldu bana 3 4 sefer soğuk olmam ilgili laf sokuyor hâl hatır sormuyorum ama o bana sorunca mecbur kalıp ben de ona soruyorum hayır herkese aynıyım zaten sizce kızın amacı nedir?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
24Evet buna lafım yok zaten diyorum artık ama işe girdiğim günden beri 4 kere soğuklukla ilgili laf attı bana neymiş hanfendiye günaydın bile demiyormuşum
Bunu kastetmiş işte. İnsan aynı iş yerinde suratı asık biriylede çalışmak istemez. Düşünsene selam sabah yok, güleryüz hiç yok.
Ben oraya milleti eğlendirmeye gitmiyorum millette eğlenmeye gelmiyor sohbet etmeye geyik yapmaya gitmiyorum ekmek parası kazanmaya gidiyorum kimseye de selam vermek zorunda değilim kimse de bana selam vermek zorunda değil. Üstelik o bahsettiğim kızdan başka merak eden olmadı arkamdan konuşmuşlar sadece vs. Ben o kıza hiç günaydın demedim diyebilirim metrodan inince önden basıp gidiyorum sonra niye gittin diyor belki acil işim var dimi
Sakin ol tamam geçtii😃
Hahahaha sakinim zaten teşekkürler telkinin için 😄
İyi sevindim:) öyle bir okudum ki nefesim kesildi, es vermemiş dedim nasıl dolduysa😃
Her şeyin altında bir şey aramıyorum ilkinde aramadım ikinci de aramadım 4 kere de söylenmez ki
Seviyordur belki
Sanmıyorum evet güzel kız mağazanın en güzel kızı bana göre ama kabul etmem yine de güven problemim var benim
Hoşlandığını düşünmüyorum ve galiba sözlüsü varmış bilmiyorum
Evet ama 1 kere söylersin