arkadaşlar yaşım 19 ailem benden bi sebepten dolayı utanıyormus. annem ne yapsam ne giysem hep söyleniyor. şu an açık biriyim ama sadece pantolon tişört giyiyorum istediğimi alamıyorum sadece içimde kalıyor hiç açık giymiyorum zaten sevmem de. annem kaç senedir beni kapatmanı peşinde ama içimde olsa Allâh için kapanırım ama inanın ki içimde yok çok üsteliyolar. gittikçe soğuttular bu işten daha akşam konusu oldu telefona ihtiyacım var kapanırsan alırız diyolar geldim kaç yaşına ben bu konuları üstlenmek istemiyorum artık fikirler verirmisinizz. buraya yazmak iyi oldu benim için.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
22kapanmak istemiyorum elbet onun da zamanı vardır kendimi hiç hazır hissetmiyorum bunun için hep geri kalıyorum herşey den off
şimdi kimse kusursuz değil ama günümüzde kapalılık moda olmus kapalı olupda beden teshir edenler var o yüzden ben kapanmamanı öneririm
gelde bizimkilere anlat inan ki kapalılardan daha derli toplu giyiniyorum telefondan yana yandım alınmıcak sanırım :/
Sen kaç aysındasın ki bu cok saçma telefon için kapatmak telefonu aracı koymuslar sonra sen acılırsan daha cok üstüne gelicekler
19 yaşındayım telefona ihtiyacım var zaten bi telefon için kapanmam bilinçliyim yani de nasıl aldırcam başka türlü bilmiyorum
Bilgisayar aldır
bilgisayarımız var
ne kusura bakıcam yaa çok haklısın bunuda çok farkındayım geri kafalılar baya
Kendini kurtarmaya bak arkadaşım okulsa eğitimise sonuna kadar git veya işe gir hayatını yavaş yavaş kur o aile yakında görücü usulü kocaya verir seni
hayır gitmiyorum
Bence gitmelisin. Kendi hayatını kurmalısın. Ailenin kafa yapısını değiştiremezsin.
bunu duymak üzücü oluyor insan kızından nasıl utanır düzgün olduğu halde düzgün giyindiğim halde..
Tabi ki haklısın üzülmekten yanlış birşey yapmamışsın ama sana olan tutumu yanlış onların kapanmani ister anne baba
ister ama bu kadarı olmaz diye düşünüyorum
Sen konuş anne baba hazır değilim filan soğuk olmadığını belli et
kaç kere dedim istemediğimi dile getirdim ama nafile
Nerede yaşıyorsun