İnsanlar konuşmayı sever konumasına imkan verecek konulara getir konuşmayı ne bilim dinle dinleyemiyorum dersen dinliyormuş gibi yap ilgini belli et gibi gibi gibi
bir kere siz kızlar çok konuşuyorsunuz susmuyorsunuz mesela ben kızlarla aynı ortamda olduğumda bir söyleyeceğim. ama susmuyor onları dinlerken bu sefer ben söyleyeceğim şeyi unutuyorum. hay diyorum yaa bırakıp gidiyorum ondan sonra :D
harika. bak dostum hayaller inanmakla başlar. inanırsan başarırsın. başarırsan hayallerin gerçek olur. yeter ki inan olur mu. sana bir tavsiyem da böyle sitelerde sevgili arama. polis olursan yakışıklı bir polis sevgilin olur. hadi kendine iyi bak ;)
Soran
7 gü
Tesekkur ederim inanıyorum kim ne derse desin polis olacağım ve o arabayı alacağım :)
myd1oez | Kişilik & Karakter konusunda 10,9b görüş paylaştı.
Erkekler Ne Diyor (21)
🤣🤣🤣🤣
Erkek yokkk
O zaman arayıp bulman gerekecek yoksa nefretin geçmez arayan mevla da bela da demişler inşallah bulursun
Nerden bulucm
Sosyal medya bunun için var hele ki erkek cinsiyeti konu olunca karınca misali her yerdeler zorlanacağını sanmam
Sakallı boylu poslu çıkmıyo yaa
Vardır mutlaka hemen pes etme pes edersen biter
Bisuru istek var instagramda
Ne güzel işte birisi uygundur belki
Ne biliyim ya ben lafı donduremiylrum ki
İnsanlar konuşmayı sever konumasına imkan verecek konulara getir konuşmayı ne bilim dinle dinleyemiyorum dersen dinliyormuş gibi yap ilgini belli et gibi gibi gibi
Mesajda ne yapmalıyım peki
😃
🤣🤣🤣🤣
Ama kimseyi tanımıyorum yakışıklı önce insan olmasına bak tip gelip geçicidir.
Öyle abicim ama beğenmem lazım sakalı olması şart
Hersey
He
Niye
bugüne kadar beni çok üzdüler
Beni de ağa be
sana ne yaptılar bu kadar nefret ettin. anlat derdini yardımcı oluruz. senin gittiğin yol, yol değil onu da söyleyelim
Hangi yol
bir kere siz kızlar çok konuşuyorsunuz susmuyorsunuz mesela ben kızlarla aynı ortamda olduğumda bir söyleyeceğim. ama susmuyor onları dinlerken bu sefer ben söyleyeceğim şeyi unutuyorum. hay diyorum yaa bırakıp gidiyorum ondan sonra :D
Kanki ben çok konusmuyorum
belli zaten çok konuşmadığın, neden burada sevgili arıyorsun etrafında erkek mi yok
Burda aramıyorum köydeyim zaten kimse yok
okey anlaşıldı. benden sana sevgili olmaz ama iyi bir kanka olabilirim sana ;)
Çünkü 30 yasindasn
sen 22 filansın herhalde
20
daha çok gençsin Allah yolunu açık etsin
Amin seninde
aminnnn
Ne iş yapiyosn
oto alım satım
Benim hayalim 0 volvo almak beyaz
çok çalışmalısın inşallah hayallerin bir gün gerçek olur ;)
Inşallah polis olursam alirim
harika. bak dostum hayaller inanmakla başlar. inanırsan başarırsın. başarırsan hayallerin gerçek olur. yeter ki inan olur mu. sana bir tavsiyem da böyle sitelerde sevgili arama. polis olursan yakışıklı bir polis sevgilin olur. hadi kendine iyi bak ;)
Tesekkur ederim inanıyorum kim ne derse desin polis olacağım ve o arabayı alacağım :)
Yok olsunlar banane mallar çünkü
Terk edildm
Fotonu pp ye koy
Bunu söylerken pek ciddi değildim ama.
Ok
Baktıysan kaldırıyorum fotoyu
Bakamadm
Bakamadın mı? Başka şeyle ilgileneceğine baksaydın ya kardeşim...
Bakıyorsan bak... kaldırcam
Gözükmedi ki
Bak işte koydum yav...
Sakal yok sende
heyy
Fotoğraf geziden, gitmeden önce traş olmuştum
Evet
Fotoğraf geziden, gitmeden önce traş olmuştum...
Tıraş olacağına öl daha iyi
Sakalı ben pek sevmem.
Ben seviyorum ama böyle sert olanlardan değil
Sakalı ben pek sevmem kardeş. Napalım. Yargılama hemen. Bende az çıkıyor zaten. Kessen de bir şey değişmez...
Ben sakal seviyorum
Niye kuskanaym
Niye kıskanym
Onlar güzel