Ben KS'de sorulara bakıp bu soru kaldırılır mı diye tahmin etmeye çalışıyorum. Genelde tutuyor.
Hatta en çok kaldırılan sorular şunlar;
Yardıma ihtiyacım var. Param yok. Bana yardımcı olur musunuz? (Ne konu hakkında kaldırıldığını bilmiyorum spam sayılıyor galiba)
Cinsellik kategorili olması gereken sorular,
İmalı cinsellik kategori sorular,
Ve daha fazlası 😅
Ayrıca kızların erkek düşürmek için sordukları sorulara da ilgi oldukça fazla. Yarım dakikada bir sürü üye görüş paylaşıyor. Bazen gerçekten ihtiyacı olunan sorularla karşılaştırma yapıyorum ilk beş on dk içinde üç beş üyecağız yardımcı oluyor sonraki yarım saat boyunca yeni görüş görmüyorum😅
Ben böyle stres atmaya çalışıyorum sizler ne yapıyorsunuz? Telefona bakarken ben. (Temsili)😂
-One diyo? -Sanırım şunu demek istemiş efendim, Canınız sıkkın olduğunda ne halt yiyosunuz dediğini beyan ediyor, -Bak sen mor kanatlı güvercin kuşuna demek öyle diyor öyle mi? -Aynen de öyle demişler efendim. -Peki bizim canımız sıkıldığı zaman ne yaparız? -Valla bizim canımız sıkıldığında hiç bir şey yapmayız sadece dururuz öyle, -Aynen efendim biz canımız sıkılınca öylece dururuz çünkü öyle kodlanmışız. -Başka soracağın birşey var mı, -Hayır efendim bu kadar yeter ben aldım cevabımı...
-😂😂😂 -öylece duruyorlarmıymış? -evet öylece duruyorşarmış -öylece durdukça sıkıntılar daha çok üstlerine gelmez mi -bizim geliyor ama onları bilemeyeceğim -sence onlar bizim gibi insan değil mi? -ben de şüphe duyuyorum -🙄🙄 -tamam biz cevabımızı aldık sonuçta -evet, biz cevabımızı aldık gerisi onlara kalsın😬 -evet evet susalım biz
😜😛😝😝😛😜😛😜😛😕😝
ZodiacK | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Master
4 gü
Canımı sıkan her neyse çözüm odaklı düşünüyorum. Eğer o an için çözümü mümkün değilse, olası zamana planlar yapıyorum. Ya da erteliyor, kafamı dağıtacak şeylere yöneliyorum.
Birinde de editörü üstüme saldı bu eski ama 1 sene filan olmuştur yorumları sildirtti hatta editöre mesaj bile attım niye sildin trol diye ben de sonradan farkettim böyle devam ederse soru sabahı görmez dedi harbiden de görmedi 😂😂
vampirkayla | Kişilik & Karakter konusunda 94 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
Canım 7/24 sıkkın diyebilirim ancak her zaman yapmak zorunda olduğum veya yapmak istediğim bir şeyler oluyor. Yapmak istediklerimin arasında gezip tozmak yüzmek fotoğraf çekmek kitap okumak gibi şeyler var.
1|0
0|0
CaddeB3Y11 | Kişilik & Karakter konusunda 374 görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
Terasa çıkıp istanbulu seyrediyorum müzik eşliğin de çoğu zaman iyi geliyor
Ne tarz soru soruyorsun ki? Ya dün müydü neydi bir soruda ben sıkıntı göremedim ama soruyu yeni sekmede açmıştım sayfayı yeniledim soru gitmiş 😕 Bazen can sıkıntısından kaldırıldığı da oluyor galiba 🤔🤔
KS'nin abuk subuk moderatörlerinin halt etmesi işte mesela kızlar neden bu kadar sapık diye soru sordum ironi olarak kaldırdılar boh var da kaldırıyorsunuz
Bazen ediyorum bazen etmiyorum. Gözden kaçırdıkları olursa bir tane aktif moderatöre bağlantı atıyorum. Saçma salak bir sürü soru var. Nefretimi onlardan çıkarıyor olabilirim 😬
RubbieRolePlayy | Kişilik & Karakter konusunda 606 görüş paylaştı.
sanmıyorum bi kere gördüm kız azdım diye soru açmış. altına süper über modlar görüş yazdı. başka bayan moda ilettim soru uctu anında yani kızları esniyorlar erkekler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
523-Sanırım şunu demek istemiş efendim,
Canınız sıkkın olduğunda ne halt yiyosunuz dediğini beyan ediyor,
-Bak sen mor kanatlı güvercin kuşuna demek öyle diyor öyle mi?
-Aynen de öyle demişler efendim.
-Peki bizim canımız sıkıldığı zaman ne yaparız?
-Valla bizim canımız sıkıldığında hiç bir şey yapmayız sadece dururuz öyle,
-Aynen efendim biz canımız sıkılınca öylece dururuz çünkü öyle kodlanmışız.
-Başka soracağın birşey var mı,
-Hayır efendim bu kadar yeter ben aldım cevabımı...
-😂😂😂
-öylece duruyorlarmıymış?
-evet öylece duruyorşarmış
-öylece durdukça sıkıntılar daha çok üstlerine gelmez mi
-bizim geliyor ama onları bilemeyeceğim
-sence onlar bizim gibi insan değil mi?
-ben de şüphe duyuyorum
-🙄🙄
-tamam biz cevabımızı aldık sonuçta
-evet, biz cevabımızı aldık gerisi onlara kalsın😬
-evet evet susalım biz
😜😛😝😝😛😜😛😜😛😕😝
Bense problemlerden hep kaçıyorum 🤦
Tebrik ederim seni 😂
Ahahs güzel😂
Bazen söylüyorum troll bu diye üstüme saldirtiyor milleti public enemy number one haline geldiğimi biliyorum 🤔
Cmmcldşclsş
Ulan ya millet kafayı sıyırmış 😂😂
Birinde de editörü üstüme saldı bu eski ama 1 sene filan olmuştur yorumları sildirtti hatta editöre mesaj bile attım niye sildin trol diye ben de sonradan farkettim böyle devam ederse soru sabahı görmez dedi harbiden de görmedi 😂😂
Soru mu kaldırıldı
Soru neydi ki öyle😕
Onu hiç hatırlamıyorum 🤔
Belki de kendi silmiştir bilemiyorum eig secmedigin sürece silebiliyorsun ya
Evet ama 24 gerekiyor ya 😬
Kaç saat sonra olduğunu hatırlamıyorum 24 saatte geçmiş olabilir 1 yıl geçti aradan 😂😂
Himm peki
Yapmak istediklerimin arasında gezip tozmak yüzmek fotoğraf çekmek kitap okumak gibi şeyler var.
Güzelmiş
Sen onu bir de izlerken söyle🙏😅
Belki İstanbul'u izlemedim ama ben de benzeri şeyleri yapıyorum bazen
Ama senin xper yetiyor
Aşırı cinsellik den kaldırıyorlar neresi o kadarsa :D
Ne tarz soru soruyorsun ki?
Ya dün müydü neydi bir soruda ben sıkıntı göremedim ama soruyu yeni sekmede açmıştım sayfayı yeniledim soru gitmiş 😕
Bazen can sıkıntısından kaldırıldığı da oluyor galiba 🤔🤔
KS'nin abuk subuk moderatörlerinin halt etmesi işte mesela kızlar neden bu kadar sapık diye soru sordum ironi olarak kaldırdılar boh var da kaldırıyorsunuz
İroni olarak kaldırmak be demek ya😬
Soruyu ben ironi olarak sordum yahu :D
Hiim tamam
Bazen ediyorum bazen etmiyorum. Gözden kaçırdıkları olursa bir tane aktif moderatöre bağlantı atıyorum. Saçma salak bir sürü soru var. Nefretimi onlardan çıkarıyor olabilirim 😬
Sence bu komik mi? Espri anlayışına hayran kaldım 😊😒
Çok pardon yanlış yere yazdım🤦
O benim sen kendine yeni kedi bul 🐈 🐱
Ahahah peki 😅👍
Anlaştık👍
Hiç canın bir şeye sıkılmıyor mu?
Kafa dağıtmak istediğin olmadı mı hiç? 😂
Çooookkl
Neden bilmiyorsun o zaman 😬
Ahajdl kaldırılan çook fazla soru var bayaa🤔
erkeklerindir onlarda :D
Bence kızların daha çok kaldırılıyor
sanmıyorum bi kere gördüm kız azdım diye soru açmış. altına süper über modlar görüş yazdı. başka bayan moda ilettim soru uctu anında yani kızları esniyorlar erkekler
Yok canım sende?
Bence kızların soruları da fazlasıyla kaldırılıyor
gözümle gördüm başkasından duymadım :)
Ben de görüyorum depresyondayım bu aralar
Fazlasıyla kızların soruları kaldırılıyor
hiç dikkat etmedim
Peki
😂
Sence bu komik mi? Espri anlayışına hayran kaldım😒😒
Ne espirisi allah carpsın gerçek
Tamam kardeşim. 😒😒