AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Xper 7
10 gü
Balık burcu akla gelince direk duygusallık geliyor ama bence daha başkın bir özellikleri var çalışkan olmalarıdır. Babaannem balık burcu çok çalışkan kadın oturmayı hiç sevmez ama çok ağlar her şeye ağlar duygusaldır balık burcu olduğu için.
Koc bi arkadasim vardi ama baya iyi geliyodu anliyoduk azcok birbirimizi be nerde eski koclar🤷♂️😂 ama ireliletemiyoduk aga arkadasliktan ote zaman da azdi gerci kisa oldu ahahdk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
915Duygusalliktan ziyade melankoli vardır Balık burcunda
Buna yakılır 😣
İçmiyorum ama senin için bir tane yakıcam aklımdasın 😉
Eyv🤭
Np 😊
Sen hangi burc
terazi
Aaaa
Bak şunu incele
https://imgyukle.com/i/YiE2Wc
çekişmeli gitti ve inat kazandı gururla :)
Evet cidden öyle
Ablam balık burcu da 😂😂
Benim de cevremde çok var
Doğrudur 😅
Özellikle melankoli duygusunu yasayorlar en çok
Sanırım.
Evet cidden ağlak ve melankolik oluyorlar
Öyle kızlar çekilmiyor be
Bilmemem
Çapkınlık 😅😅
En bilge burç
Bütün iyi sıfatları dorukta yaşayan burç
Balık burcu musun
öyleyim
Bu insanların başka meziyetleri de var
Anlat
Hayal kuruyorlar asdfgj
Balık burcu denince sen ve yengec olman mi geliyor aklina :s
Herkes mutlaka balik kadini bulman lazim cok iyi anlasirsiniz falan diyo nebilim ondan aklimda kalmis bisi herhalde adjnd
Sana yay , Kova veya aslan kadını öneriyorum dostum
Knk balikmis benimki ole dediler😕😂
Bunu iyi incele
https://imgyukle.com/i/YiE2Wc
Oha ben kocla daha iyi anlasiyom abi koc olmamali ama 🤦🏻♂️😂aslan da dahil oglak bi miktar ama cok az.. basaklarla zifir😑
İyi anlaşma listesi değil bu
Bi koç olarak bemde yengeçlerle iyi anlaşırım ama gram çekici değilsiniz. Bu o anlama geliyo
Aynn gram demiyelim de bazen fazla cekici bazen de duygusal oldugumuzdan kaybediyoz...🤷♂️😑😂var bi seklimiz kendimize gore be ahsb
Djzfssksgzjsjka
Koc bi arkadasim vardi ama baya iyi geliyodu anliyoduk azcok birbirimizi be nerde eski koclar🤷♂️😂 ama ireliletemiyoduk aga arkadasliktan ote zaman da azdi gerci kisa oldu ahahdk