Hayatımın dönüm noktasındayım, ciddi bir karar almam gerekiyor ama kafam çok karışık. Hayırlı olan ne göremiyorum. Istihareye yatiyorum iki gecedir ama hep karışık, beni tatmin eden bir sey göremiyorum😩 biraz da bilincaltim cok karışık sanirim geriliyorum herhalde istihareye yatiyorum diye🤔
Bu gece yine yaticam umarim net bir sey gorurum artik ya.😭
Bu gece yine yaticam umarim net bir sey gorurum artik ya.😭
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
20Dogrudur ama istihare ozel niyet edilerek yapilan bir sey ya hani
Benim de baska carem yok ama. karisık goruyorum net gormek icin napmak gerek
Onun hakkında hibçir bilgim yok maalesef
Hı ben 4 yildir biri ile evlenmek icin gorusuyordum daha dogrusu kisa sure icinde evlenmek istedik biz ama babam razi olmadi uzadi. Fakat onlar da yeterince cabalamadilar, ben cok yiprandim, yoruldum ve sogudum ailesinden ve kendisinden de
Ama kendisni insan olarak seviyorum. Bana buyuk yanlisi olmadi. sadece cok pasif kalmalari, ilgisizlik beni soguttu. Ben bitirmisim kafamda ama o beni oyle seviyor ki geri kazanmaya calisiyor. Ben de hayirli ise tepmekten korkuyorum. Gerci tepen ben degilim yillarca bekledim ama artk yeter yani. Guvendigim bir ablam da en iyisi istihareye inanarak yat, ona gore hareket et ve bi net karar ver artik dedi
Artik baska kismetlerim de var ama hicbirini degerlendiremiyorum. Birbirimizi beklerken yaslandik yeminle. Daha fazla boyle suremez. Ya bu is hayirli ise olsun ya da bi an once bitsin. Arafta kalmaktan biktim
Kiz 6. hissin ne diyo bise de
Ayrildiniz mi bu yuzden
Sevgili değildik evlenmek için görüşüyoduk
Sevgilisniz demedim
Olmadi mi yani iş
Bu y7zden
Evet aynen bu yüzden olmadı ama ben hala unutamadım :((
Benzer durumun icindeyim evlenmek amacli gorustuk ama babam istemedi 4 sene uzadi. Hala olmadi. Onun ailesi yeterince cabalamadi. Ben en sonunda sogudum. Ama hala birakamadi beni. En son istihareye yatip hayirli degisle bitirmek istiyorum
Yat bakalım inşallah görürürsün sen bi şeyler hakkında hayırlı neyse o olsun💖
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!