WilliamınNoorası | Kişilik & Karakter konusunda 205 görüş paylaştı.
Xper 5
3 gü
Nasıl ınsanlar gizemlidir ki? Ben ulaşılmaz bulduğum insanları çok gizemli bulurum. Çok merak ederim zaaflarını, ne kadar zeki olduğunu, karakterini vs aynı zamanda korkarım da onlardan hakkında hiçbir şey bilmediğim için muhtemelen.
Aynen öyle adamların darbecisi bile çok havalı xjskx
Gizli Üye
3 gü
Asıl olayların tamamen onlarda bittiğini düşünüyorum. Hepsi değil ama çoğu zeki kişiler oluyorlar. Duygularını pek yansıtmazlar ve içten yaşarlar. Çok düşünürler her şey akıllarında hallolur. İlişkilerde de bu kişiler şaşırtabilir. Dışarıdan odun gibi gözükse de veya ilişki boyunca odun gibi olsa da zamanı gelince içinde romantik veya daha farklı bir şey çıkabilir. Gizemli kişileri keşfetmek daha da ayrı bir zevktir (:
Bro şöyle soyluyum mesela hacker anunimys gibi bir gizemden bahs ediyorum
Görüş sahibi
3 gü
Üfff ne sırlar yatıyordur onlari içinde zaten o içerikli film ve dizilere de bayılıyorum tabi gerçek hayatta bilinmez korkulur tedirgin olur insan ama ilgimi çeker
veganlarakilim | Kişilik & Karakter konusunda 158 görüş paylaştı.
Bilge
3 gü
Çekici de zorlama gizem iticidir kimi tip var hiç konuşmayıp bönbön bakarak gizemli olduğunu sanar
Yok öyle değil yani sesiz bonbon makan değil. Örnek vereyim mesela adamı hiç tanımıyorsun tanımaya calisyorsun taniyamiyorsun yani bir ortaya çıkıyor bir yok oluyor mesela simsiyah maskenin altındaki cool bir duruş gibi merak etmez misin?
Iyyy. Tiksindim okurken. Ergenken falan ilgimi çekerdi onlar. Şimdi bir gelip bir giden tiplere taviz veremem yol geçen hanı mıyım ben kafana göre görün çık. Bir de kimseyi tanımaya çalışmakla uğraşamam. Öyle vıcıkvıcık ilk günden her şeyini söylemesin ama sır kutusu gibi de sevmem sıkar bir süre sonra.
Benim için gizemli kişiliğin tanımı çevresine mesafeli ama arkadaşlarına Güleryüzlü olan tiplerdir, herkesle arkadaş olmayan işini halledip mekanı terk eden ama üç beş arkadaşı da illlaki olan tiplerdir. Senin dediğin asosyal gelir.
Gizemli insanlar her zaman insanda bir şüphe uyandırır ve tehlikeli olmalarıda muhtemel olduğu için pek üstlerine gidilmemeli bence ama günümüzde gizemli insanlara karşı ilgi yoğun saçma bir şekilde...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
54Ben ulaşılmaz bulduğum insanları çok gizemli bulurum. Çok merak ederim zaaflarını, ne kadar zeki olduğunu, karakterini vs aynı zamanda korkarım da onlardan hakkında hiçbir şey bilmediğim için muhtemelen.
Tamda demek istedigim bu işte 👏 hem ulaşmak istersin hem ulasamazsin yaklaşmak istersin yaklasamazsin hem tanımak istersin hem korkarsin
Aynen öyle 👍 🙄
Mesela düşünceni şöyle ABD trump yanlısı boynuzlu adam gizemli değil mi?
"Geçerken kapıyı açık gördüm içeri daldım dostum" gibi bir şey dedi ya o zaman ilgimi çekti adam 😄😄 evet gizemli:)
Bizon boynuzları falan 😅
Aynen öyle adamların darbecisi bile çok havalı xjskx
Bro şöyle soyluyum mesela hacker anunimys gibi bir gizemden bahs ediyorum
Üfff ne sırlar yatıyordur onlari içinde zaten o içerikli film ve dizilere de bayılıyorum tabi gerçek hayatta bilinmez korkulur tedirgin olur insan ama ilgimi çeker
Yok öyle değil yani sesiz bonbon makan değil. Örnek vereyim mesela adamı hiç tanımıyorsun tanımaya calisyorsun taniyamiyorsun yani bir ortaya çıkıyor bir yok oluyor mesela simsiyah maskenin altındaki cool bir duruş gibi merak etmez misin?
Iyyy. Tiksindim okurken. Ergenken falan ilgimi çekerdi onlar. Şimdi bir gelip bir giden tiplere taviz veremem yol geçen hanı mıyım ben kafana göre görün çık. Bir de kimseyi tanımaya çalışmakla uğraşamam. Öyle vıcıkvıcık ilk günden her şeyini söylemesin ama sır kutusu gibi de sevmem sıkar bir süre sonra.
Benim için gizemli kişiliğin tanımı çevresine mesafeli ama arkadaşlarına Güleryüzlü olan tiplerdir, herkesle arkadaş olmayan işini halledip mekanı terk eden ama üç beş arkadaşı da illlaki olan tiplerdir. Senin dediğin asosyal gelir.
Yahu sevgili olarak demedik sende nereye bağladın mübarek
Sevgili mi diyorum ben? Hoşlanma muhabbetinden bahsediyorum. Kendinize biçtiğiniz zorlama karaktere istediğiniz olumlu cevap gelmeyince bozulmayınız hemen.
Hayır ve benle ne alaka biseye bozuldugum yok sende yanlış anladın özür ozmn
Boynuzlu adam hakkında ne dusunyorsun ABD parlementoyu basan
Evet o adam ilgimi çekti ve Googledan bakınca röportajı vardı okudum. ABD işte karışık mevzular
Trump yanlısı ABD parlementoyu basan boynuzlu adam gizemli degilmi sence
Dikkat çekti mi evet ama bence gizemli değil.
Bu muydun sen mq çok dedim yani
O yüzden kimse gizemli gözükmeye çalışıp triplere girip dellendirmesin bizi
Hem düşünür birisin hem düşüncen yok:)
Düşünecek daha önemli şeyler var.
Yani şöyle simsiyah bir maskenin altındaki biri gibi filmlerde olur ya o tarz bişey sende benim gibi gizemden etkilenyorsun belli
Gizemi cozdukten sonra ılgım biter.