Astronomi, felsefe, ve akla gelebilecek her türlü sanat ve bilim dalı ilgimi hep çekmiştir. Ta çocukluğumdan beri bilim delisi bir insan olduğum için (babam sağ olsun) bu merakım hiç dinmedi. Filmlere de ayrı bir ilgi duymaya başladım tabii geç de olsa. Yine her türlü felsefi, kara mizah, distopik, varoluşçu şeyleri izlemeyi severim. İnsanı düşündürmeye sevk eden tarzdan filmler mesela. Kendime ait bir blog sitem var (acemi ve beleşe açılmış bir site de olsa), orada arada bir şeyler yazmak ilgimi çekiyor. Takip etmek istersen özelden mesaj olarak atabilirim sonradan.
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4,2b görüş paylaştı.
Fenomen
14 gü
Öteki taraf
1|0
0|0
redalert_7 | Kişilik & Karakter konusunda 172 görüş paylaştı.
Xper 6
14 gü
Bir kadın 😍 Aaaaaah aaah bir yürüyüşü var 🥴🍻 fitresiz bira gibi bı sağa bi sola Bir gülüşü var yeni rakı gibi çarpıyor adamı 😘 Bir saçı var Chivas gibi alev alev 🥰 Bir vücudu var 🤩 yıllanmış şarap gibi 🥴🍻 hiıgh'
Şu aralar protez tırnak. Tırnak bakımı. Ojeler falan hoşuma gidiyor insta keşfet ful dolu. Bilmiyorum. Bu yaşıma kadar hiç bir türlü tırnak bakımı yapmazdım. Yerdim yani ısırır tükürdüm. Merak saldım.
1|0
0|0
Ayzıiıttt | Kişilik & Karakter konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Master
14 gü
Viviş çeken bir şey yok çok bunalımdayım alışveriş bile yapmıyorum bu bir yıkım 🥺 yakında pijamayla markete gitme aşaması var gibi gözüküyor.
1|1
0|0
Kayaların_Oğlu | Kişilik & Karakter konusunda 560 görüş paylaştı.
Bilge
14 gü
Yüzük modelleri trendler tasarımlar hangi taşlar revaçta kesimleri nasıl ve işçilik fiyatları kendi yarı çapımda yüzük yapıyorum da boş zamanlarda.
1|0
0|0
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Xper 7
14 gü
İlgimi polisiye /gerilim ya da korku /gerilim türünde bir kitaplar ilgimi çekiyor, arayıştayım daha bulamadım kafama göre kitap.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş