Önceki sen ile şimdiki sen arasında neler değişti?
13
7
Görüşünü yaz
Kapat
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
ta00ta | Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
“Hayır” demeyi öğrendim. İnsanları çok daha iyi anlayabiliyorum. Ön yargının o kadar kötü bir şey olmadığını anladım. Beni eksilten insanları kim olursa olsun hayatımdan çıkarmayı öğrendim. Zamanla eksildim, zamanla kendime bir şeyler kattım. Her şeye rağmen elimde olanın değerini bilmeyi öğrendim. İsyan etmek yerine şükretmeyi öğrendim. Gücümün de farkına vardım zamanla, kendimi ezdirmemeyi öğrendim. Gururumu kıran herkesi tek tek hayatımdan şutlamayı öğrendim. Kendimle barışık olmayı, kendimi sevmeyi öğrendim. Önceki ben ile şimdiki ben arasında farklı bakış açıları, farklı bir kafa yapısı var. Ve ben bu halimi çok seviyorum.
ddarkdayss | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Guru
8 gü
Bundan 2 sene önceki bana göre yorum yapayım o zaman. Mesele insanlar için kendini değiştirmeye çalışırdım. Öğretmenlerimden, arkadaş çevremden, ailemden farklı düşüncelere daha doğrusu düşünce yapısına sahip olduğum için onların yanlışları benim için doğru olduğu için hep kendimi değiştirme çabası içindeydim. Ama bunu geçte olsa yeni anladım. Insanlar için değişmemek gerek. Sonra bundan 2 sene önce herhangi bir insan bu çevremden birisi olabilir onun gitmemesi için her şeyi yapardım hayatımda ama artık gideni gittiği yer mutlu etsin diyorum. Kimseyi durdurmuyorum. Kap demiyorum böyle kafa daha rahat. Önceden birisi dış görünüşüm hakkımda ha da yaptığım bir eylem hakkında bir şey dese hemen üzerime alınır değiştirmeye çalışırdım artık oda yok. Yaani önceki ben ile şimdiki ben arasındaki fark ; insanları ve düşüncelerini umursamamak, birileri mutlu olsun diye kendimi değiştirmemek, boşvermek oldu.
Duygusal yanım biraz etkisini yitirdi sanırım. Mantığım ve iradem bir adım öne geçti.. Daha tutarlıyım. Yetişkinlik devri, kalfa devri kapandı, ustalık dönemi yaşıyorum.. Kolay kolay inanmıyorum artık. Kimin samimimi kimin perde arkasından oynadığının anlayabiliyorum.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş