Merhabalar bu uyğulamayı bugn keşf etdm Çok yanlızım ve çok mutsuzum... Okuyorum , sevgilim yok Annem yok iki kardeşim var olara ben bakıyorum.. Nebileym Dışarı çıkmıyorum insan yüzü görmüyorum , arkadaşm yok kendimi Uğursuz hissediyorum, neye heves etsem hep kursağmda kalıyor.. Nezaman uğursuzluk bitecek 😪
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
39Çoxsagol Allah razı olsun ☺️
Bu soruya bile makara yapan pis zihniyet
@yakışıklıvefarkli makara değil, cahilliğe tahammülüm yok.
Cahilliğe tahammül edemezken insanlıktan çıkma dikkat et
Ayrıca onu öyle yazmayla cahil olunmaz asıl kör cahil sensin
@yakışıklıvefarkli İnsanlıktan çıktığımı düşünmüyorum. Bir şeyi de abartmayın. Hem sana ne oluyor? Soruyu soranın hatasını düzelttim alt tarafı. Ne bu gereksiz hassasiyet?
Kavga etmeyn lütfen ben Azerbaycanlıyım bazı harfleri yanlış yaza bilirem kusura bakmayn
Aa ben de Azeriyim. Yeni mi taşındın Türkiye'ye?
Utandın mi? @nesrin_kazancı
Hayır Azerbaycanda yaşıyorum
Pandemiden dolayı böyle hissetmen çok normal. İnan bana çoğu kişi senin gibi hiseediyor şu an. Yalnız değilsin. Zamanla düzelir her şey elbet böyle kalacak değil ya. Takma kafana. Sağlıklı mısın önemli olan o. Çok büyük dertler var şu hayatta. Halimize şükretmek lazım bence. Ne güzel okuyosun işte, o imkânı bile elde edemeyen bi sürü insan var dünyada. :)
Sizlere ömür...
Allah rahmet eylesin sabr etmek gerekiyor zor zamanlarda sabr ettiğin kadarda çabalamak yarın ne olacağımızı bilemeyiz