4-5 aydır hiçbir şeye hevesim yok mesela bir film izlemeye bile tahammül edemiyorum kapatıyorum hemen veya ders için masaya oturduğum zaman (eskiden saatlerce oturup ders çalışabilen biriydim) kısa sürede ayağa kalkıp hemen telefona geçiyorum veya uyuyorum. Bu durumdan çok muzdaripim akademik başarımı onun yanında da sosyal hayatımı etkilemeye başladı. Kendimi yetersiz hissediyorum sanki kafam eskisi kadar çalışmıyormuş gibi düşüncelere kapılıyorum. Yapıcı yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Güncellemeler:
7 gü
Çözümlerinizi bekliyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
01Biraz kafanı boşaltman gerekiyor bence
Mesala yürüyüş falan da olabilir ya da samimi bir arkadaşınla güzel bir sohbet
Evet yürüyüş iyi gelebilir saatlerce yürümek istiyorum da hava buz düzelir düzelmez yürüyüşe gidicem 🤩
Bugün Ankara 'dan geldim sabah çok güzel kar yağıyordu soğuk yoktu okadar tam gezmelik hava ama istandaysan sokağa çıkmanın tavsiye etmem Ankara 'dan daha soğuk bencede havalar düzelince cık 😀
Anadolu yakasındaysan fethi paşa korosu var biliyorsundur belki muazzam bir yer kesinlikle tavsiye ederim özellikle kışın çok da boş oluyor
Ankara da bugün ne güzel kar yağmış darısı İstanbul'a artık. Anadolu tarafı uzak gelir bana git gel ohhooo yakında sahilin yanında orman var kankamı alıp yürürüm artık teşekkürler
İyi akşamlar