Asla hakaret, küfür kullanmayan biri olduğum halde ne hale getirdi beni bu insanlar 🙂zor tuttum kendimi ama sanırım bu kadarını haketti diye düşünüyorum.. size ilk günden yavşakca yaklaşan birine nasıl tepki verirdiniz?
VolrathTheFallen | Kişilik & Karakter konusunda 471 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
küfür olmamıs daha sakın bir dil ile bu durumu halletmenız gerekıyor normaldır amaçlar farklı olabılır kusura bakma ama senınle bu uslupta konusamam desen hak verırdım gereksız olmuş kufur
0|0
0|0
Soran
10 gü
Bir değil iki değil.. resmen memelerini bana ismarlamazmisin demiş açıkça bunda hala küfür etmiyeyimmi cidden artık nefret ediyorum helinizden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
47Bir değil iki değil.. resmen memelerini bana ismarlamazmisin demiş açıkça bunda hala küfür etmiyeyimmi cidden artık nefret ediyorum helinizden
helinizden :D yoo portakalı sormus sen art nıyetlısın bence bu sapık dusuncenden vazgec
Bana akıl vereceğine önce profiline edepli birşey bırak.. demekki sizde önünüze gelene böyle yavsiyorsunuz...
ne var bunda sahılde sureklı boyle dolasıyorum edepsız mı oluyorum
Goguslerini ismarla demiş kısaca anlamayacak ne var?
Fnebdhdjsjdjns olum valla anlamamıştım neyse
Gormediyseniz demekki size normal geliyor memelerini yiyeyim diyen birine rahatlıkla verirsiniz
Kezban türk kızı erkekler size çok yüz vermiş galiba pislik uccube
Pardon ben anlamamistim alttaki yorumu okuyunca anladım göğüs kasıt ettiğini portakal derken kusura bakna
Memelerini bana vermezmisin demiş kısaca daha nerde olacak?
O portakal o portakal mı 🤦 ya çok safım
Yok çarsidaki portakal 😂
Öyle sandım. Onun pazardaki portakallar düşsün kafasına xd