Kendim düşünürüm bende hata var mı diye eğer hata bende ise gider özürümü dilerim ya siz birisiyle kavga ettiniz / tartıştınız; hatayı ilk önce kendinizde mi, yoksa karşınızdakine mi ararsınız?
Congruent | Kişilik & Karakter konusunda 631 görüş paylaştı.
Fenomen
10 gü
Kendimde arıyorum. Bulamadığımda da oku karşı tarafa yöneltiyorum. Ortada hatalı olan bir taraf var sonuçta. Bu kişi üçüncü kişiler olmadığına göre mantıken karşımdaki insanda aramalıyım suçu...
0|0
0|0
merakettimmişte | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Master
10 gü
bana 5 dk verin bütün kavgayı sebebini kafamda sn içinde tartar hızlı sarıp izlerim gibi olur sonra hatalıysam hatamın farkına varar ve kendimce üzdüysem yanına gidip özür dileyip sırnaşmam iki dk mı alır ama tabii bu sevdiğim kişilerde olur yoksa eğer haklıysam sevdiğim kişi bile olsa adım atmam konuşmam
Başta içinde sinir olurum sonra olayı sorgularımKendi suçumu ve karşı tarafı düşünürüm kendi içimde iki tarafın hakkını sorgulamadan asla hareket etmem sonra pişmanlık duymamak için.
0|0
0|0
Cherry-Blossom | Kişilik & Karakter konusunda 835 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Önce kendinde aramalı insan. Zaten herkes önce kendinde arasaydı anlaşmazlıklar olmazdı.
0|0
0|0
HillssMoon_ | Kişilik & Karakter konusunda 711 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Kendimde ararım diyenler hiç samimi gelmedi ama neyse ajsjskdklf Tabiki karşımdakinde ararım.
0|0
0|0
mundodelafresa | Kişilik & Karakter konusunda 273 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Hatamı en başında bilirim telafı etmeye çalışırım.. devam ettiriyorsa uğraşmam..
0|0
0|0
semxsem | Kişilik & Karakter konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Öfkemin geçmesini bekledikten sonra genelde hatayı kendimde arıyorum arayı düzelten ilk adım atan hep ben oluyorum sanırım karşımdaki insan zaafım olunca durum böyle oluyor. Normal biriyse yine kendimde ararım ama farketmesini beklerim
En İyi Kız Görüşü