Arkadaslarim tarafindan sevilmedim. Ailem den cok sevgiyi goremedim. Bir iki kisi sevdim bugune kadar ama onlarda sevmedi. Bazen bunu hatirlayip uzuluyorum. Ne yapabilirim sevgisiz hissetmemek icin?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
09Aile konusuna gelirsek ailenin senden beklentisini karşılaman , hem senin için hemde ailen için yararlı olacaktır.
Benim en çok sevdiğim bir arkadaşım yaklaşık 1 yıl önce aramıştım konuşmuştuk onun aramasını bekledim aramadı yukarıda dediğim (Çoğu kişi menfaat uğruna yanında olurlar) cümlesini değiştiriyorum herkes bir menfaat uğruna senin yanında olur..
Bu yüzden sosyal yönden sevilmenin iyi değil kötü olduğunu unutma.
Gercekten oyle
Tekrar okudum da dediginizi. Ailemin benden beklentisi hep yuksek oluyor genelde. Ailesi tarafindan kisitlanarak buyumus biriyim. Sevgisiz hissetmemin cevremden degil ailemden oldugunu cok dusunuyorum
Yaşınızı öğrenebilir miyim?
18 :)
şimdi yaşın küçük olduğu için böyle hissediyorsun falan demeyin nolur
Yok öyle değil de ailenizin ile oturup konuşun benim elimden şu kadar geliyor diyin ve bunu onlara hissettirin sadece demek ile olmuyor. Ailenin senden daha çok sevdiğini düşündüğün bir kardeşin veya abin, ablan var mı?
Var
Bir arkadaşımın lafı var "beni sevmeyin çünkü beni hep sevenler si..." Diye bence çok haklı yaşadım bunları yani
Hayatimda degersiz hissettiren bana karsi kini olan herkesi cikardim. Dün Hic dusunmeden. İnsanlardan sevgi beklemiyorum ama bir an geliyor hic sevilmedigimi kendimi yiprattigim aklima geliyor.
Aman boşver ya... Sen sana kendin için lazımsın başkasının koy gö...
Aynen oyle hayatimdan cikip gidicek insanlar icin uzulmemeliyim
Çok gereksiz şeyler bunlar yani... Varlığı belki üç gün sürecek insanlar için sen neden 1 ay boyunca üzülesin ki
Öyle biri değilim. Aşk olarak sorsaydim konuyu aşk yapardim
Genede teşekkür ederim. Öyle yapıyorum da bir an aklıma gelince sonuc uzuntu
Bi hayvan sahiplenebilirsin bence eminim işe yarar.. sever misin hayvanları?
Kedilerim birde köpeğim var
Düşünmeye çalışıyorum...
Çok tesekkur ederim dusunmen yeter bosver
İnsan bazen yalniz olmali bence
Yakın arkadaşın var mı?
Yalnızlık güzel ama senin durumun farklı bence. Sen istemeden yalnız bırakılmışsın. Yanılıyor muyum?
Düne bakarsan vardı. Ama sahte olduklari icin arayi kestim.
Cok muhattap olmuyordum zaten
Seni gerçekten sevecek birine ihtiyacımız var ama gel gör ki nasıl bulacağız bilmiyorum..
Samimi seven birine rastlamadim Şu an insanlarn sevgisinin gercek olup olmadiginida baya anlayabiliyorum bence ben kendimi sevmeliyim haksizlik ettim kendime cok. Degmeyecek insanlar icin psikolojimi bozdum
Haklısın kendini sevmelisin ama bazen insan omzuna başını yaslayacağı birini arıyor... Ve sana katılıyorum yaşayarak gördüm ki insanlar sadece çıkar ilişkisi kuruyor çok nadiren gerçekten sevenler olsa da...
Gec okudum ama tesekkur ederim
Ben burada biri beni sevsin diye soru yaptigimi dusunmuyorum. Seni seven cikar insallah.
İnşallah
Ne kadar komiksin
Espri değil ciddi söyledim. Kendine sarılıp sevgiyi hissedecek halin yok. Bu dediğimden başka bir yol yok ki.